10-11. hétben mehetek hosszabb autóútra (kb.10 óra)? Korábban lefoglalt nyaralás. Mikre kell odafigyelnünk?
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 12:53
1/5 anonim válasza:
Szerintem menjél nyugodtan. Tudod, a terhesség nem betegség. Én is végzem ugyanazokat a tevékenységeket, amiket előtte. Bicikli, kirándulás, koncert...stb.
Igyál nagyon sok folyadékot, vigyél magaddal az útra párnát, kényelmes ruhában utazzál.
Jó nyaralást!
30 hetes km
2/5 anonim válasza:
Autózni mehettek, persze, de néha pihengessetek, mert az emésztés terhesség alatt renyhébb, illetve a lábadnak is jót tesz.Hova mentek? Vigyázz mindenhol a csapvízzel, inkább a gyümit is ásványvízzel mossátok, és fagyi helyett válaszd a jégkrémet.Strandolást (kádban fürdést) nem ajánlom a felszálló fertőzések miatt, inkább a természetes vizekben strandolj.(én egyátalán nem strandoltam anno)
3/5 anonim válasza:
szia! én 28 hetesen voltam hosszabb autóúton(oda 10, vissza 10 óra). sokszor megálltunk, egyett nyújtózni, sétálni, enni-inni, pisilni és bírtam. szerintem, ha az úton odafigyelsz, és sok pihenőt tartasz, sok folyadékot iszol, nyújtózkodsz nem lesz gond! és ahogyan előttem írták, kádban ne fürödj, figyelj a nyilvános WC-n, ne egyél olyan ételeket, ami könnyen romlik a melegben! jó nyaralást kívánok! 34 hetes kismama
4/5 anonim válasza:
En 32 hetesen indultam kerek 24 oras autoutra. Rovid pihenokkel egyutt volt ennyi. Majdnem az egeszet ataludtam, annyira unalmas volt, a pocak is nagy volt mar es nem azt mondom, hogy eletem legkenyelmesebb utja volt, de semmi bajunk sem lett.
5/5 anonim válasza:
szia! második válaszoló vagyok. most talátam egy cikket, hogy mire kell figyelni, ha elutazol nyaralni. ha, még olvasod a válszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!