Ugye még nem kívánkozik kijönni a babóm? Bővebben lent!
Szia! Én kb pont ettől az időtől fogva ugyanigy voltam mint Te. Én is mindig attól féltem nehogy korábban akarjon kibujni,mert szinte mintha a lábamközött lett volna,főleg ha intenziven nekiállt mocorogni. De azóta már 34 hetesek vagyunk,mostmár méginkább igy érzem,de a dr úr megnyugtatott hogy a méhszáj magasan van és kemény,zárt,ugyhogy esze ágában sincs még kibujni. Az uh annyit mutatott hogy jól lent van,és mivel nagyon aktiv is ezért érzem azt mintha már a kijáratot püfölné.
Az is lehet hogy már neked is megfordult és azért másképpen érzed. Boldog babavárást neked!
Na végre nem csak én vagyok egyedül. Nálunk ez a kibújás püfölés érzés attól kezdve van, hogy elkezdett mocorogni. Orvoshoz is elmentem, nem-e baj van, de megnyugtatott. Nagyon lent van a kis lurkó. Plusz van amikor befordul, és olyanokat rúg hogy fáj, begörcsölök teljesen, azt mondják lehet valami idegre ül rá.
Megkérdezhetem hogy nektek fiúcskátok lesz vagy kislány? Egy mami azt mondta nekem a kórházban a múltkor, hogy neki is lent van a pici nagyon, és kisfiú, és általában a kisfiúk lent szoktak rosszalkodni. Igaz lehet ez?
Először is köszönöm az eddigi válaszokat!Remélem is hogy még jól érzi magát odabent,inkább rúgjon vágjon oda lent,ha neki úgy jó!!
Nekem kislányom lesz, szerintem ez nem függ a nemétől.
Amúgy mennyi idősek vagytok most?
Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!