Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4D ultrahangot hol csinálnak...

4D ultrahangot hol csinálnak Komárom megyében, és mennyiért? Valaki?

Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:
A megyében már csak Tbányán van szülészet,így ott csinálnak HA csinálnak. Én felesleges pénzkidobásnak tartottam így nem tudok róla többet mondani..
2012. aug. 7. 13:12
 2/7 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, Tatabányán egy helyet tudok de az horribilis :(
2012. aug. 7. 14:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is Komárom-Esztergom megyei vagyok, de Győrben csináltattam 4D-s uh-ot. A győri Petz Aladár kórház szülészetén. Az uh 10.000 Ft. Fénykép 500 Ft/db. Nagyon jó minőség. Mindent nagyon részletesen megvizsgálnak, elmagyaráznak. Itt olvastam, hogy a 2 legjobb uh gép az országban Győrben van. Az egyik a kórházi, a másik a Kyncs alapítvány. Ugyanaz a doktornő van mind két helyen, nagyon aranyos és barátságos. Állítólag az alapítványnál lévő gép még élesebb, mint a kórházi. De ott 15-20.000 Ft körül van az uh. Én nagyon elégedett voltam és hatalmas élmény!!!
2012. aug. 9. 14:55
 4/7 anonim válasza:
Én is kom.Megyei vagyok,de Győrben csináltattam. Akkor volt Tatán is,de jóval drágább volt. Állítólag Tbányán az egyik doki rendelojeben is van,de nem írok be a neve,idősebb...
2012. aug. 9. 16:18
 5/7 anonim válasza:
4Dik vagyok. Úgy rémlik Szőnyben a MOzejko maganrendelesen is volt,a vásártérnél volt valahol a rendelő,de hogy van-e még
2012. aug. 9. 16:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Tatán a Borsó doktor is csinál.12 volt 2 éve.Fénykép+DVD járt hozzá.
2012. aug. 10. 09:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Én már amásodik gyerekkel voltam győrben a Bem téri 4d-ben!Kedvesek aranyosak !Szép kúltúrált rendelő, szuper gép, és kedves a hölgy! Jött az anyósom is és még ő is meg volt elégedve! Na ez azér valami! Volt ott egy pár akik tapolcárol jöttek hozzájuk! Én ajánlom mindenkinek !
2013. jan. 9. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!