Hol csinálnak Komárom-Esztergom megyében genetikai ultrahangot?
Igen KEM-i vagyok és már beszéltem a Lollokkal hozzá megyek majd 4D uh-ra sokan ajánlották,csak jót hallottam eddig róla.Csinál sima genetikai uh-ot is de ugy döntöttem csak az miatt mégsem megyek el mert 2-3 hét mulva ugy is mennék hozzá 4D-re.Anyagilag is kicsit sok lenne.(Gen.uh 8000.- + pár hét mulva pedig 4D 13000.-) Korházba semmi kép nem megyek ez miatt.
19+4 hetes kismami
Hogy kinél fogok szülni?Hát még nem tudom,nem döntöttem el.
Nincs fogadott orvosom,de nem szeretnék Tatabányán szülni (oda kellene így mennem) így előbb korházat keresek majd azon belül egy dokit.Tudnál ajánlani valakit?Te kinél fogsz szülni?
Nem is csodálkozom, hogy nem akarsz tatabányán szülni....
Én is itt lakom és nem nagyon fűlik hozzá a fogam, pedig én is és a családom is dolgozott illetve dolgozik még a kórházban. Nekem se nagyon fülött hozzá a fogam, de most találtam egy nagyon aranyos fiatal dokit, akinél komolyan elgondolkodtam, hogy nála kéne szülnöm. Őt még nem "rontotta" meg a pénz.... és nekem nagyon fontos, hogy emberileg kedves és tisztelettudó legyen, mert némelyik dokin nagyon érezni, hogy már bele van fásolva a szakmájába, Ő viszont még marha lelkes :)
Nem biztos, ha tatabányai vagy (bár ezt nem írtad) akkor jó ötlet más városba kórházba menni, nálunk például a család nem biztos, hogy meg tudná oldani a rendszeres látogatást (ilyen katasztrófális buszközlekedés mellett).
Lollok doktorról nagyon sok jót hallottam nekm is őt ajánlották 4D-re, de ha gondolod szívesen adok infókat erről a fiatal dokiról, szerintem érdemes megismerni, utána még mindíg dönthetsz úgy hogy nem kell.
Boldog babavárást :)
25 hetes kismami
Az utolsó előtti válaszolónak:Nem Tatabányai hanem Oroszlányi vagyok nálam megoldható egy másik kórház, látogatás szempontjából.De ettől függetlenül szeretnék infókat kérni arról a fiatal dokiról, talán mégis meg tud győzni hogy Tb.-án szüljek.
Az utolsó válaszolónak pedig:A Pazári dokinál voltam 12 hetes uh-on,rendes volt bár kicsit kapkodott hamar kirakott,talán mert nem a fogadott orvosom és nem fizettem neki vagy egyszerűen csak más dolga volt éppen.Ki tudja..de hallottam már róla is sok jót.Szőnyben nekem is ajánlottak egy dokit a neve nem jut eszembe,de Őt is dicsérték nagyon.Nehéz dönteni bár még sok idő van addig.
Igen a Tekse dokiról írtam. Nekem az előző terhességemnél a Pazár volt, de nem is tudom. Sógornőm nála szülte a kerilányom, de nem vette észre, hogy 3x a nyaka köré van tekeredve a köldökzsinór, nem sokon múlott. Szóval nem tudom...
Én is sokaktól hallottam, hogy nagyon dícsérik, de nekem valahogy nem szimpi, attól függetlenül a tanácsadásokon nagyon rendes amikor éppen ő van.
Ja és még annyit tenék hozzá, hogy 10 hetesen a Pazár nem vette észre, hogy elhalt magzatot hordok a szívem alatt, csak amikor vérzéssel mentem be az éjszaka közepén, akkor derült ki, hogy be sem indult a szívműködés, és akkor derült ki hogy ikrek lettek volna. Neki valahogy nem tűnt fel.
Lehet, hogy én ezért nem bízok benne, de nehogy azt érezd le akarlak beszélni róla.
Szerintem mindenkinek a számára szimpatikus orvost kell választani.
Kitartást és nagyon boldog babavárást mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!