Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol csinálnak Komárom-Esztergo...

Hol csinálnak Komárom-Esztergom megyében genetikai ultrahangot?

Figyelt kérdés
Nem kórházra inkább magán dokira gondolok mint pl Dr. Lollok Zoltán.Neveket szeretnék és ha van akkor telefonszámot is.Tatabánya,Tata környéke előnyben de bárhova elmennék.
2008. szept. 1. 21:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Köszi az infókat a dokikról! Igen, mindenkiről hallani rosszt is meg jót is. Amíg mondjuk egy eladó elszámol párszáz forintot, beteszi a kasszába és kész, megoldotta, semmi gond. De ha ugyanígy téved egy doki....Ő nem tévedhet!!!!Pedig senki sem hibátlan sajnos! Legalább reménykedünk, hogy nem nálunk téved, nem ma van rossz napja stb. Ugye? Úgyhogy nem tántorítottál el, én is hallottam dolgokat róla, másokról, mégis mindenkinél szül valaki! Én a Lolloknál szültem az elsőt, mint irtam, róla is mondtak dolgokat, én meg voltam vele elégedve. Nekem a P. észrevette, hogy nyitott a méhszájam, a középső és a külső is, kaptam bogyókat, visszahívott konrollra hamar, mondta bármi gond van hívhatom, mehetek hozzá, eddig meg vagyok vele elégedve, remélem így is marad!!!
2008. szept. 3. 09:06
 12/14 anonim válasza:
Szia!A legelső válaszoló vagyok.Valaki itt említi a szőnyi Ördög dokit,de én több érvet tudok ellene.Unokatesóm ikreket várt amit a dr úr elintézett hogy ne szülessenek meg,majd én is elmentem pár év múlva hozzá,hogy lehet hogy terhes vagyok 3 pozitív teszt után ,+ 1 labori + után azt mondta hogy nem lát babót hüvelyi uh-val ami fájt ahogy vizsgált.Estére görcsöltem majd meg haltam,reggelre alvadtvér db-ok jöttek elment a baba.Most én 30 hetes kismami vagyok,kolléganöm 8 hetes terhességét egy számomra idegen orvos MEGÁLLAPÍTOTTA!!!,majd elment az ördög dokihoz aki NEM LÁT SEMMIT de azért menjen el egy egészségügyi kaparásra hozzá!4 nap múlva győrbe ment uh-ra a picinek van szívhangja!!!!Ennyit az ördögről.Én azóta Tatára járok magánrendelőbe.
2008. szept. 3. 12:41
 13/14 A kérdező kommentje:

Látom megoszlanak a vélemények de ez így van rendjén.Igaz mindenkiről hallani jót és rosszat na de azért nem mindegy mi a rossz...mert ha csak annyi hogy kicsit figyelmetlen kapkod vagy apró emberi hibák hát legyen az még nem a világ vége de mikor már többször is hallani róla hogy nem látta a terhességet a vizsgálatától pedig elment a baba na abból köszönöm nem kérek.Már így nem szimpatikus (Szőnyi doki)

Utolsó válaszoló:

Megkérdezhetem Tatára kihez jársz?Kaptam onnan is egy magándoki nevét és telefonszámát de róla semmit nem tudok. Dr. Hites Leventéről van szó.Azt hallottam róla hogy jó doki de ennyi.Bővebben semmit nem tudok.

2008. szept. 3. 13:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Az utolsó kérdésre a választom (Dr.Hites)én sok "rosszat" hallottam róla. A tény, hogy nem fiatal és szerintem nem tart lépést a tudománnyal és a technikával! Ez a saját véleményem a baráti társaságom véleménye alapján! Ha Tata, akkor inkább Dr. Kosztin Árpád. Egyébként Dr. Lollok Zoltánnak Tatán is van rendelése, szerdánként az emlőcenturm mellett a sarkon, ahol több doki is rendel más napokon.

Egy kismama

2009. jan. 29. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!