28 hetes vagyok tehát ha jók az infomációim akkor 7 hónapos mire kell ilyenkor jobban odafigyelni?
Én mindent úgy csináltam...és csinálok most is ah a szervezetem szeretné.Tehát,ha azt érzem,hogy jó lenne fürödni,akkor engedek egy kád vizet és belehemperedem.(Mostmár azért ki is súrolom előtte,mert 38 hetes vagyok,de a 36. hétig nem foglalkoztam ilyennel.)Alváskor,ah neked kényelmes..Nekem az vált ,be,hogy egy takarót összegyűrök,és be a lában közé,kicsi a pocim alá,és a csöcske a kispárnára.
Étkezéskor mondják,hogy nem jó,ha lefekvés előtt eszel.Legalább várj két órát.Nekem ezzel sem volt gond.
Igaz nem tartozom a nagyátlag kismamák közé,hiszen tegnap még doloztam,és most a héten éreztem először,hogy elég volt ebből,és mostmár szülni kellene.Amúgy a növekvő pocin kívűl fel sem tűnt,hogy baba van.Nah jó,a csirkepörit nem szereti a gyomrom...
Egy szó mint száz,azt tudom javasolni,hogy kezdj el kényelmesedni,és azt tedd,amiről érzed,hogy jól esik,és csak addig amíg jó.Ha úgy érzed,hogy elég,akkor hagyd ne csináld.Nekem ez vált be:)
Szia. Semmi extra, csinálj mindent úgy mint eddig. Ha rendben vannak az eredményeid semmin nem kell változtatni. Az alvás lehet kényelmetlenebb ahogy nő a pocakod. Ilyenkor már nehéz kényelmes pózt találni, próbálj kevesebbet a hátadon aludni, mert akkor már a méhednek babástól a súlya, hogy elnyomhat egy eret, ami az alsó végtagokat látja el.
További boldog babavárást.
Üdv, 30 hetes kismamai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!