Valaki megnyugtatna?
Figyelt kérdés
Ma kell mennem 12. heti ultrahangra és azt hallottam, hogy a vetélés úgy is bekövetkezhet, hogy nem veszi észre a kismama csak az uh-on. Én nagyon félek, de szedek vitamint, sok gyümölcsöt eszek, kímélem magam, terhességi tüneteim közül csak a gyenge has fájásom vaN de csak ritkán. De nagyon féélek! Írnátok tapasztalatokat,tüneteket?2009. júl. 20. 07:49
11/12 anonim válasza:
Nem szabad a rosszra gondolni és csinossan elmenni az Uh és olvasgatni egy Kismamát csak a pozitiv gondolatokat vedd elő semmi rémtörténet !!!Minden rendben lesz :)))
Boldog Babavárást !!
12/12 anonim válasza:
Ha az igazságot akarnánk hallani akkor szakembert kérdeznénk, ezen az oldalon szolidaritást, megértést, összetartást várunk. Mi csak kismamák vagyunk a monitor előtt, nem orvosok, védőnők, ne ijesztgessük egymást látatlanban. első voltam
A kicsiddel nem lesz semmi baj, hamarosan elkezd mocorogni, akkor majd megnyugszol, mindenki ideges, aggódik az első hónapokban! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!