Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki terhességi cukros, mennyi...

Aki terhességi cukros, mennyi gyümölcsöt esztek egy nap? és miket? A gyümölcscukor miatt kérdezem. Most kell kezdenem a diétát, de még tapasztalatlan vagyok.

Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt használtam, gyümölcsből a 11, illetve az alatt levőkből ettem. Mindig beillesztve az adott étkezésre fogyasztható CH-ba.

Almából, mandulából és eperből ettem viszonylag sokat. (utóbbi már nincs)

(Már megszültem, így most már nem csinálom...)

2012. aug. 6. 20:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Most szerencsédre elég nagy a választék.

Átnéztem, őszi barackot, szedret, dinnyét, almát ennék, persze kimérve.

első

2012. aug. 6. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom hányas diétára vagy ítélve :-), az fontos lenne. Én 180-as diétával kezdtem, de hamar 150-160-as lett belőle :-(.Ehhez irom le, hogy nekem mi fért bele.

egy kisebb alma, dinnye semennyi(azt nem szabadott),1 őszibarack 2 abonettel,egy maréknyi cseresznye vagy meggy.Igazábol elég keveset engedtek, mert a gyümölcscukor is nagyot dobott.Édesiteni csak cukorbetegeknek való édeske bogyoval.

Amugy egy nap igy nézett ki: reggeli 3 db.virsli,egy kockasajttal, két abonettel.tizorai:egy alma és 2-3 korpovit keksz.ebéd: hal vagy sült husi, kevéske pároltzöldséggel vagy inkább salátával.uzsi: egy danone natur joghurt 2 abonettel.vacsi: megint olyasmiből sok aminek nagyon kicsi a ch tartalma (hogy lehessen zabálni :-) ).A gyümiket évszakhoz adottan váltogattam, de kevéske volt nagyon.

Paprikábol, paradicsombol, kockasjtbol,hagymák, tojás,ezekből lehet bőven.

Kitartást hozzá, nekem elég nehéz volt, mert nekem közbe iszonyú nagy étvágyam volt.

2012. aug. 6. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!