Aki terhességi cukros, mennyi gyümölcsöt esztek egy nap? és miket? A gyümölcscukor miatt kérdezem. Most kell kezdenem a diétát, de még tapasztalatlan vagyok.
Én ezt használtam, gyümölcsből a 11, illetve az alatt levőkből ettem. Mindig beillesztve az adott étkezésre fogyasztható CH-ba.
Almából, mandulából és eperből ettem viszonylag sokat. (utóbbi már nincs)
(Már megszültem, így most már nem csinálom...)
Most szerencsédre elég nagy a választék.
Átnéztem, őszi barackot, szedret, dinnyét, almát ennék, persze kimérve.
első
Szia!
Nem tudom hányas diétára vagy ítélve :-), az fontos lenne. Én 180-as diétával kezdtem, de hamar 150-160-as lett belőle :-(.Ehhez irom le, hogy nekem mi fért bele.
egy kisebb alma, dinnye semennyi(azt nem szabadott),1 őszibarack 2 abonettel,egy maréknyi cseresznye vagy meggy.Igazábol elég keveset engedtek, mert a gyümölcscukor is nagyot dobott.Édesiteni csak cukorbetegeknek való édeske bogyoval.
Amugy egy nap igy nézett ki: reggeli 3 db.virsli,egy kockasajttal, két abonettel.tizorai:egy alma és 2-3 korpovit keksz.ebéd: hal vagy sült husi, kevéske pároltzöldséggel vagy inkább salátával.uzsi: egy danone natur joghurt 2 abonettel.vacsi: megint olyasmiből sok aminek nagyon kicsi a ch tartalma (hogy lehessen zabálni :-) ).A gyümiket évszakhoz adottan váltogattam, de kevéske volt nagyon.
Paprikábol, paradicsombol, kockasjtbol,hagymák, tojás,ezekből lehet bőven.
Kitartást hozzá, nekem elég nehéz volt, mert nekem közbe iszonyú nagy étvágyam volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!