Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dolgozott valaki "emelgetős"...

Dolgozott valaki "emelgetős" munkában terhesség alatt? Okozott problémát?

Figyelt kérdés

2012. aug. 6. 19:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

elsőnél 33. hétig

másodiknál 20.hétig,tudtam volna tovább is,csak nem tolerálták,h terhes vagyok,pedig ugyanúgy dolgoztam

2012. aug. 7. 08:21
 12/13 anonim ***** válasza:
én hűtőházban dolgoztam néha emelgetni is kellett. mivel a baba egészségét tartottam a legfontosabbnak ezért a 8.hétig dolgoztam. szerintem nem nagyon kéne kockáztatnod, van rá pár példa hogy semmi baja nem lesz de ott vannak az ellen példák is... itthon vagyok, de nálunk is volt lakásfelújítás meg segítettünk költözködni is és kivettem a részem a melóból, de ha kicsit nehezebbet emelek mindig megérzem a pocakomon
2012. aug. 7. 13:02
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem jött össze a munka, mert kérnek tüdőszűrésről papírt ami nincs. És terhesen nem is csinálnak. Hát valahol örülök, hogy nem kell emelgetnem és ezért aggódnom, de nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :( Holnap megyek próbálkozni a munkaügyibe...
2012. aug. 7. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!