Terhesség alatti megfázásra mit lehet tenni?
Folyik és be van dugulva az orrom felváltva.
Köhögök és fáj a torkom.
Oké,h mézes citromos tea,de van még vmi praktika?
Aspirint bevehetsz, de nem szabad túlzásba vinni.
Meg lefőzhetsz magadna vöröshagyma héjából teát, az is nagyon jó a megfázásra. Tehetsz bele pár szem szegfűszeget is (azt is forrázd le a hagyma héjával egyszerre), mert az meg fájdalomcsillapító hatású.
Az orrdugulásra nem tudok mit mondani...
Jobbulást!
Szia!Nem hittem benne, de nekem nagyon bevált. Szerintem próbáld ki, nincs veszíteni valód, 1500 Ft-ot megér, és tuti nincs mellékhatása :) Jobbulást! 24 hkm
Szia!
Én most kb az 5-9. hétig szintén beteg voltam. több dolgot próbáltam, nekem a torokra a homeogene 9 vált be, illetve a tantum verde öblögetője. köhögésre ihatsz stodalt az is homeopátiás, sokaknak bevált, nekem nem, nekem az izlandi zuzmó szirup segített. ezeket mind lehetett, a házi orvos, a gyógyszerész ismerős és a nődoki is ezeket mondta.
remélem jobban leszel, ha láz nincs akkor nem ajánlott antibiotikum, én 4 hétig köhögtem, de az orvosok azt mondták, hogy tűrjem, ne szedjek max homeopátiás gyógyszert, a köhögés nem árt a picurnak.
Jobbulást!
11 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!