Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki menstruált e a terhessé...

Valaki menstruált e a terhesség első heteiben?

Figyelt kérdés
A kislányom 14 hónapos, és még mindig cicizik! Márciusban jött meg először szülés után. Szépen be is állt 21 napra. Szeretnénk második babát a párommal, és "dolgozunk" is rajta. Az előző menstruációm 3, a legutóbbi 6 nappal jött meg előbb, és a szokásos 5 nap helyett 3 napig tartott. Ezenkívül szédelgek, kiszámíthatatlanul, és sokszor rám tőr a hányinger. Már két tesztet csináltam, amik negatívak lettek. Most 13-án megyek dokihoz. Kislányomnál elmaradt a mensim, de akkor nem is szoptattam előtte, se nem szültem! Lehetek terhes vajon?
2012. aug. 6. 17:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen. A 24. órában derült ki, orvosi vizsgálat után, és 4 negatív gyógyszertári teszt hogy tényleg terhes vagyok.
2012. aug. 7. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!