Harmadik babások, amikor bejelentettétek, hogy jön megint a baba hogy reagált a család, ismerősök?
4. vagyok. Nekünk is 2 fiunk van és most egy 15 hetes pocaklakó, aki nem tudjuk még milyen nemű. :)
Sajnos majdnem mindenki "megvan áldva" ilyen emberekkel. :(
Az én anyukám a világ legjobb anyukája, így ő természetesen örült nagyon. Telefonba mondtam el neki mert nem tudtam várni és hát... ha nem a boltba lett volna akkor sikított volna. (pedig nem az a hangos féle) :) Hát a férjem anyukája meg... már néha odales a hasamra, de még nem kérdezte meg amit ... Ti elmondjátok majd anyukádnak vagy egyáltalán nem is tartjátok a kapcsolatot?
Szia! Valahogy kicsit megnyugodtam,hogy nem csak az én ismerőseim ilyen negatívak. Nekem két kislányom van, most szeretnék harmadikat. Anyám mindig azt mondja, ha szóba jön a dolog, hogy az én döntésem, de jól gondoljam meg, mert megcsinálni egy dolog, de föl is kell nevelni.
A többiek, ismerősök meg azzal jönnek, hogy aki a mai világban 3 gyereket vállal, az nem normális, mert minden bizonytalan. De könyörgöm, miért? Ha a párommal szeretnénk, úgy gondoljuk, hogy elférünk, fel tudjuk nevelni őket úgy hogy ne szenvedjenek hiányt semmiben, akkor miért ne?
Én erre azt szoktam mondani, hogy a legínségesebb időkben, pl. a háború alatt 4-5, meg 8 gyerek is felnőtt, és milyen szívósak is (nagyapám korosztálya), pedig azért az akkori idők a mostanival össze sem hasonlíthatók...
Én is lepergetem ezeket magamról, mert én meg ugysem nyugszom, amig nem lesz egy harmadik is!! (és mindegy fiu vagy lány lesz-e:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!