Második terhességnél a család illetve pl munkahelyen mikor vették észre, h jön a második baba?
Én még csak 8 hetes vagyok, de tegnap mutattam anyuéknak a pocakomat, erre azt mondta tyűha :) még szerintem csak puffadok, de már nem tudom behúzni a hasam, ugy is domborodik. az elsővel 4-5 hónaposan sem látták.:)
Sok sikert nektek!
Én is 8 hetes vagyok 2 babával és null hasam van :) nem tudom mikor fog látszani de egyhamar nem hiszem......elsővel olyan 20 hetesen kezdett :))
első válaszoló tennél küldenél képet a pocidról? tök kiváncsi lennék rá!remélem nem veszed tolakodásnak!
A család egy része 6 hetesen tudta, a másik fele még nem mert nem is találkoztunk velük(a férjem apukájáék)..
Munkahelyem :)))) itthon a 10 hós lányom :)
Köszönöm:)
Mensi szerint több lennék, ésjuni 16-án kellene jönnie, de el vagyok csúszva, így a doki kb június 25.-ét mondta, Azt mondta a 12. hetu uh-n biztosat tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!