Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » HCG CSAK A TERHESSÉGTÖL...

Irén24 kérdése:

HCG CSAK A TERHESSÉGTÖL EMELKEDIK?

Figyelt kérdés
hcg vérvételre küldtek el mert julius 11 volt a mensim 7 nap késéssel meg jött, és elötte csináltam tesztet és halvány pozitiv lett ,elmentem dokihoz de aznap meg is jött .hcg re el küldött kicsit emelkedett ,most jövöhéten vissza kell mennem hcg re hogy emelkedet e .a napokban kéne jönni a a mensimnek .nincs hányingerem semmi tehességi tünetem .szerintetek terhes lehetek igy hogy menstruáltam?
2012. aug. 6. 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy volt baba, de akkor elment, mikor megjött. Hogy-hogy ilyen soká kell visszamenned újabb vérvételre? Nem teljesen értem. Amúgy meg csinálj egy tesztet, ha mégis terhes vagy, akkor már erősen ott kell lennie a 2. csíknak.
2012. aug. 6. 12:40
 2/6 A kérdező kommentje:
én mondtam hogy korábban kéne vissza mennem azt mondta a doki hogy várjak mert lehet hogy megint kicsit emelkedne a shcg szint ,de ha tehes vagyok akkor emekednie kellet volna már mult héten is nem értem ezeket az orvosokat .várok még mert ha nem vagok terhes a héten meg kell jönnie ,
2012. aug. 6. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Mennyi volt az a kicsit emelkedett szint? Amúgy egyes ciszták okozhatnak ilyet.
2012. aug. 6. 13:09
 4/6 A kérdező kommentje:
0.27 valami ilyesmi nincs nálam a eredmény ,
2012. aug. 6. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:
tuti nem vagy terhes. valószínű elkezdődött valami és mégis megjött, tehát terhesség mégsem alakult ki. nekem az elmaradt mensi napján 167 volt a hcg-m, 2 nap múlva pedig ezer feletti. én sem értem a dokid, terhességről akkor beszélünk ha kétnaponta minimum duplázódik a hcg érték
2012. aug. 6. 13:49
 6/6 anonim ***** válasza:

A 0,27 az nem emelkedett eredmény. 5 alatti érték teljesen normális terhesség nélküli is. a 0,27 az nudli. Már bocs. Nem értem a dokit, hogy erre hogy mondhatta, hogy emelkedett...

Sajnálom, de nem reménykednék a helyedben. Esetleg abban, hogy a mostani ciklusban összejött.

2012. aug. 6. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!