Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valakinek volt az orvosa Dr....

Valakinek volt az orvosa Dr. Ita Jenő a Kispesti Egészségügyi Központban? Mi a vélemény róla?

Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 12:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm nála szült, én kísértem, egyáltalán nem vagyok róla jó véleménnyel, sőt. Biztosan sokan vannak, akiknek bejött, de nekem se a stílusa, se a pénzéhsége nem tetszett, lekezelően bánt mind velem, mind a barátnőmmel, annyira tenyérbemászó volt, hogy alig tudtam magam visszatartani, hogy ne küldjem el a csudába. Pedig türelmes tipus vagyok.

Szóval nekünk nem jött be egyáltalán, de ettől még lehet, neked bejönne. Mindenesetre én nem ajánlom jó szívvel senkinek.

2012. aug. 6. 12:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nála kezdtem a terhesgondozást, hát, hamar váltanom kellett. Két bakit is elkövetett, a másodiknál váltottam dokit. Még a védőnőm is mondta hogy mennyire pénzéhes. Itt a GYK-n nagyon sok rosszat írnak róla. Írd be a keresőbe a nevét és sok vele kapcsolatos kérdést kidob. Gondolom kispesti vagy, ez esetben Dr. Molnár Imrét tudnám javasolni. Én most hozzá járok, igaz, futószalagként mennek nála is a dolgok, de jóval kevesebbet kell várni mint az Itánál és sokkal figyelmesebb is. Nekem egész terhesség alatt, havonta nézte a méhszájat és 2 hetente csinált UH-t is.

39 hkm

2012. aug. 6. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!