Árt a babának az én passzív dohányzás? '
Reméljük gyorsan talál majd új munkát, és később, ha lehetőségetek lesz, próbáljatok meg elköltözni. Most még hagyján, mert valamennyi "mérget" megszűr a méhlepény is, meg a készülék is, meg el tudod kerülni őket, de ha meglesz a baba, akkor kénytelenek lesztek bezárkózni a szobátokba, hogy a pici ne szagolja a füstöt.
Az is igaz, hogy kinn is fog találkozni káros dologgal, na de azért más az, mikor még épp csak kifejlődnek a szervei, és készülnek az életre, és már akkor is éri, meg aztán kinn is.
Azért,mert én nem üldözöm a bagósokat annak ellenére,hogy sose próbáltam a cigit,attól még nem vagyok hülye...Tudod a mai egészségtelen kaják többet ártanak a gyereknek.Mert régen is füstöltek a gyerek mellett,de rendes kaját kaptak.Most meg a sok vitamin,meg a ki tudja milyen zöldség/gyümölcs/hús/tejtermék van a piacon,ami szerintem fele annyira se egészséges,mint hogy a kismama egy dohánymentes,füstszűrös szobában beszív esetleg egy kis füstöt.Mert ez a kismama is gondolom kiteszi a lábát a házból,ahol már kapásból ki tudja mennyi dohányzó mellett megy el és mennyi szmogot sziv,mig beér a munkahelyére,odaér a védőnőhöz,a boltba,az uh-ra.
Nem?Kicsit logikusan végig kéne gondolni a bunkó beszólásokat is.Én ezt tettem,tessék.Persze,hogy jobb kerülni a füstöt,hisz alapból nem egészséges,de hogy az ember otthon szívja még a legkevesebbet belőle 4dohányzó emberrel is,az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!