Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen babakocsit fogtok...

Milyen babakocsit fogtok venni? Es mikorra vagytok kiirva?

Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 09:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Nov. 30-ra vagyok kiírva. Még nem tudom, most milyen babakocsink lesz, még nem néztünk szét, de az elsőnél Graco volt, azt nagyon szerettem, úgyhogy most is mindenképp megnézem a kínálatukat. Te mikorra várod?
2012. aug. 6. 09:55
 2/10 anonim ***** válasza:

Én november 13-ára vagyok kiírva, első babás, egy kislányt hordok a szívem alatt... Még fogalmam sincs, milyet veszünk.... Majd a bababörzén szétnézünk a férjemmel, hátha találunk ott egy olyat, ami mindkettőnknek tetszik.

26 hkm

2012. aug. 6. 09:57
 3/10 anonim ***** válasza:

November 4-re vagyok kiírva, és már 1 hónapja kb. megvettük a kocsit, mert nagyon jó vétel volt (vatera)

[link]

Nálunk a szempont az volt, hogy téliesíthető legyen, nagy (nem bolygós) kerekei legyenek, legyen hozzá mózeskosár, átfordítható kar, kosár, táska, szúnyogháló, esővédő. Ezek ennél mind megvannak.

Javaslom, hogy a választásnál vedd figyelembe, hogy

- mikor fogod használni (télen-lábzsák)

- milyen útviszonyokon (kátyús járdák-nagy kerék)

- emeletre viszed-e fel a babát (ebben az esetben lent hagyhatod a kocsit a tárolóban és mózesben fel tudod vinni a lakásba)

- autóban fogod-e szállítani a kocsit, mert akkor olyat válassz, amit könnyen össze tudsz csukni

Boldog babavárást!

27 hkm

2012. aug. 6. 10:04
 4/10 anonim ***** válasza:

szept 18ra

[link]

2012. aug. 6. 10:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Én nem veszek újat a harmadiknak, még jól bírja az elsőnek vett babakocsi. Egyet csesztem el, de nagyon, hogy apára bíztam. Jurko nevű, minden megvan hozzá, ami kell (szúnyogháló, esővédő, táska, mózes ugyan nem, de nekem nem is kellett). Mivel előtte nem tudtuk megvenni, utána meg nem tudtam vele elmenni, megvette egyedül: dögnehéz. Fittnessz-babakocsinak hívom, mert gyerekkel együtt élmény feltolni azon a kis dombon is, amin mi lakunk... Szóval ez is egy szempont. Lépcsőn felrakni külön súlyzós program... Ja, persze apa kéket vett, mert neki az tetszett, pedig akkor már megvolt a lányunk... Meg a kisebb is az. Remélem a harmadiknak végre passzolni fog a szín:))
2012. aug. 6. 10:21
 6/10 anonim ***** válasza:

szeptember 28ra vagyok kiírva, ezt néztem most:

[link]

de ezen is gondolkodunk:

[link]

jövő hétig el kéne dönteni :)

2012. aug. 6. 10:22
 7/10 A kérdező kommentje:
en marcius 10re vagyok kiirva,fogalmam sincs milyen kocsit vegyunk. Valami konnyut szeretnek.
2012. aug. 6. 11:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Dec. 26-ra vagyok kiírva és én ebbe a babakocsiba szerettem bele... hordozóval együtt:

[link]

2012. aug. 6. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Szeptember 7-re vagyok ki írva,nekünk ilyen lett!

[link]

2012. aug. 6. 12:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Augusztus 14-re vagyok kiírva és ilyen kocsit vettünk:

[link]

2012. aug. 6. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!