Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Újra munkába állva mikorra...

Újra munkába állva mikorra tervezzük a tesót?

Figyelt kérdés

2 éves lesz a kislányom, most kezdi a bölcsit. Már nagyon várnak vissza a munkahelyemre, igen jó fizetésem van és úgy néz ki, a vezetőség mellé helyeznek, ami nagy előrelépés.

Szeretnénk kistestvért a lányom mellé, csak most ugye az a kérdés, vajon mikor lenne ideális?

Hiszen nem tehetem meg, hogy egy új munkakörbe beletanulok és pár hónap múlva lelépek újabb 2 évre.

Szerintetek mennyit érdemes várni? 1 év elég lenne?

Nem vagyok karrierista, de bolond lennék kirúgatni magam ilyen jó helyről, tehát tisztességesen szeretném megoldani, nem csak úgy váratlanul bejelenteni, hogy ismét nem számíthatnak rám hosszú ideig.

2012. aug. 2. 14:25
 1/1 anonim ***** válasza:
ha csak az anyagiakat nézed, legalább fél évet dolgozz, hogy jó legyen a gyeded. mi is beszélgettünk erről (nálunk a második van még csak útban, de téma, hogy legyen -e harmadik). meg mondjuk én nem szeretném, ha nagyon kevés korkülönbség lenne a kettő között, de túl öregen se akarok szülni (már ha lesz harmadik)
2012. aug. 2. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!