Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyomorsav ellen van valami...

Gyomorsav ellen van valami házi praktika?

Figyelt kérdés

nem szeretnék még gyógyszert bevenni!

köszi a válaszokat:)

2012. aug. 5. 23:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

paiti kukit sokat eszem, minden este (szerencsére nem hizlal, legalábbis ezt hallottam)

szénsavasat nem iszom egyáltalán, még anyu mondta, hogy nem jó...

kipróbálom majd amiket írtatok, szerencsére nem gyakran jön elő- egyenlőre :)

köszi a válaszokat :)

2012. aug. 6. 19:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor legközelebb kipróbálom én is a popcornt! Milyet esztek? Sósat, vajasat, sajtosat? Vagy ez tökmindegy? Esetleg csokis? :D Jó nem, csak viccelek, bár ahol én élek inkább az édes formából van több (még a moziban is édes pattogatott kukorica van és alapjáraton is hányok tőle, nem hogy babásan. Ilyenek, hogy barackízű popcorn, meg eperízű, meg ilyenek!)
2012. aug. 6. 19:22
 13/15 A kérdező kommentje:

fúúúj :D

ha édességre gondolok igen erősen elkezd tiltakozni a gyomrom :)

és vajasat szoktam enni, a sós csípi a számat, meg ugye a túlzott sóbevitel sem jó, főleg állapotosan.. a sajtosat meg annyira nem szeretem.

2012. aug. 8. 00:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Jaj, hát hogyne hizlalna :D Hát gondolj bele, hogy a malacot is kukoricával hizlalják!

Nekem háztartási keksz, narancs! Ezek válnak be, ha már ez se segít, akkor jön a Reenie, de sajnos manapság már ez se... :( Lehet én is megpróbálom ezt a vizet :)

Én még csak 9 hetes vagyok, de minden este úgy fekszek le, hogy rendesen visszafolyik a torkomba a sav...:(

2012. dec. 28. 14:00
 15/15 anonim válasza:
Házi, kaukázusi kefir kúra!
2014. febr. 5. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!