Ki milyen vitaminokat szed/szedett terhessége alatt? Gondolok itt bármilyen vitaminra, nem csak a magzatvédő multivitaminokra!
Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 14:12
21/22 anonim válasza:
a halolaj kapszulát már terhesség előtt is szedtem, ártani nem árthat most sem. a dokim sem mondott rá semmit, mikor mondtam neki.
egy biztos kárt nem okozok vele egyikőnknek sem :)
22/22 anonim válasza:
Én több helyről is megkaptam, hogy a kálciumtól durván csontosodik a pöttöm, szóval én inkább nem is szedem rendszeresen, csak ha görcsöl a hasam. Egyébként szerintem a vége felé nem ajánlatos már szedni, tehát pl a harmincadik hét után, mert ugye az a lényeg, hogy a pici feje képlékeny (vicces ez a szó) legyen, hogy átférjen a szülőcsatornán, különben elakadhat...
De minden ember más, szóval persze nyilván, a kismama fogainak jót tesz az extra kálcium, de nem árt azért rákérdezni a dokinál, hogy meddig szedd.
Boldogságos babavárást mindenkinek!
24 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!