Ezt más is tapasztalta?
Figyelt kérdés
Pár hete már megfigyeltem, hogy fel-le lüktet a hasam a köldökömnél, nem feltétlenül csak akkor, amikor érzem mozogni a babám, hanem máskor is, de azt konkrétan nem érzem, csak látom, de nagyon apró lüktetést figyeltem meg, de nem mindig van ez, csak néha. Ez a baba szívverése miatt van vagy, ahogy veszi a levegőt? Lehet, hogy hülyeséget kérdeztem, de az mitől van?
40+3hkm
2012. aug. 4. 17:44
1/3 anonim válasza:
a baba a pocakodban nem vesz levegőt
csuklik, ez az ütemes apró mozgás oka
2/3 anonim válasza:
Szia. Erdekes,mert ezt mar enis lattam,pont ahogy leirtad,viszont fogalmam sincs mitol van. Az biztos,hogy az en manom olyankor nem csuklik. Azt tudom milyen es erzem is es teljesen mashol "ugral" olyankor a hasam is. Ugyh nem vtam nagy segitseg,de nekunk is van igy :) 39+1 hkm
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Abban én is biztos vagyok, hogy nem csuklás, azt erősen érzeni is szoktam és az máshol van, nem a köldökömnél. Tényleg érdekes, hogy mitől lehet ez!
2012. aug. 4. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!