Van aki terhesség alatt tapasztalta félidőben a tojásfehérjés nyákot, a peteérés jelét?
Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 11:32
1/3 anonim válasza:
Hatalmas tévedés, hogy ez kizárólag a peteérés jele lehet. Terhesség alatt tulajdonképpen mindenféle hüvelyi váladékozás megjelenhet, amennyiben esetleg tünetképző lenne, tehát viszketéssel, kellemetlen szaggal, diszkomfort érzéssel társul, ki kell vizsgáltatni.
(Ha saját tapasztalat is érdekel, nekem szinte végig ilyen volt a terhesség alatt.)
2/3 anonim válasza:
igen. nekem főleg akkor ilyen, ha előtte együtt voltunk. de van, hogy ettől függetlenül is
3/3 anonim válasza:
Én azt hittem nálam is rendben van minden, a héten voltam dokinál, felvilágosított, hogy folyásom van, mert túl sok a váladék(ami fehér színű volt) írt fel gyógyszert és még hogy a gombásodást megelőzzük Canesten Combo-t is ajánlott. Ezt még nem vettem meg,mert kicsit drága,és nem mertem egyszerre használni.22hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!