36 hetesen ezek lehetnek jóslók? Nem korai még?
És mikortól nem koraszülött a baba? 37 vagy 38?
Nem szakaszokban hanem egyfolytában fáj a hasam alul olyan mint mikor meg akar jönni! És reggel óta többször éreztem nagy wc-zni kell de nem kell! Korai ez 36 hetesen nem??

Szia!Szerintem nem korai.....és ez már jósló!Nekem a 33.héten volt ilyen elöször,elmentem dokihoz mert megijedtem megvizsgált és maradt az értékem CI:2100 ,tehát nem nyíltam tovább és megerősített,hogy ez jóslófájás lehetett.
Kitartás már nem sok van hátra:))
35 hetes km

Szia!
Én is 36 hetes vagyok, és ugyan igy érzetem magam egész este. NEm szakaszos volt, hanem folyamatosan fájt. Szóval alvás nem nagyon volt. Szerintem is jósló volt. ÉS én úgy tudom hogy nem korai már.
szia

Első vagyok
Én is a héten megyek vissza a dokihoz,kíváncsi vagyok!Holnap lépek a 36.hétbe és jön az nst:)))
Megírnád esetleg majd,hogy mi volt a dokinál?Kíváncsi vagyok:)

Sziasztok!
2. vagyok. Én hétfőn megyek dokihoz, kedden ultrahangra, és pénteken NST. Remélem addig kihúzzuk, azért jóü lenne ha maradna még, akkor is, ha jó lenne már megölelni a Kismanót.
Sziasztok és kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!