Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A világosbarna, inkább krémszí...

A világosbarna, inkább krémszínű folyás is veszélyes?

Figyelt kérdés
Most vagyok a 32. napon, 4 napja poz. lett a tesztem. 10 napja van ilyen nagyon minimális krémszínű ( nem barna) pecsételés, ami a wc papíron nem is látszik. Először azt gondoltam, hogy beágyazódás, most meg hogy biztos azért, mert pont mosk kéne mensiznem. De akkor is olyan ijesztő, hisz akkor lennék a legnyugodtabb, ha nem lenne semmi. Volt valaki igy????
2009. júl. 19. 09:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem mensi helyett volt 2-3 nap barnázásom. Amint tudsz, menj el a dokidhoz, az a biztos. Lehet, hogy ad valamilyen gyógyszert, hogy segítse a terhességet.

Szorítok neked!

2009. júl. 19. 10:16
 2/2 anonim válasza:

Ne aggodj sztem! En Angliaban mentem el orvoshoz, mert most itt elek, es o azt mondta ez teljesen termeszetes, es a gorcsokok is...Be sem utalna ultrahangra, ha nem lett volna mar egy missed ab.om...Persze izgulok, hogy jo legyen az eredmeny, de azt gondolom, es korabban is azt gondoltam, hogy otthon minden kis dolgokert az embert gyogyszerekkel tomik tele...

Amugy meg ha itt olvasgatod a kommenteket csak beleorulsz...Szep lassan en is idejutok mar...

2009. júl. 20. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!