Hogy lehet ez? Az elején egyformán fejlődnek, nem?
Figyelt kérdés
Hogy lehet az,hogy valakinek 5 hetesen még semmit nem látnak,másnak csak felritkulást,megint másnak ilyenkor már látják a "babát" is?!
Nemértem,mert állítólag az első időszakban egyformán fejlődnek,vagy nem?
2009. júl. 19. 09:41
1/14 anonim válasza:
Mivel a terhességi hetet az utolsó menzitől számítják és nem mindenki ugyanúgy esik teherbe, ezért van a különség. Mindekinél más a ciklus hossza, a PÉ és más napon esik teherbe. Az elején iszonyat gyorsan fejlődnek, így 1-2 nap már látványos különbséget mutat.
2/14 anonim válasza:
Valószínű azért, mert az az 5 hét nem biztos, hogy pontosan 5 hét. Kisebb nagyobb eltérések lehetnek a fogantatás időpontjában. Nem mindenkinek a ciklus közepén termékenyül meg a petesejt. Lehet előbb és lehet később is ovuláció.
3/14 anonim válasza:
Az igaz, hogy egyformán fejlődnek, csak a fogamzás időpontja nem azonos mindenkinél. Azok a méretek amik a különböző hetes terhességekhez tartoznak az utolsó menstruáció első napjához számított hetek, és azt feltételezik, hogy a fogamzás a két vérzés között közép időben történt. Előfordulhat, hogy valaki a középidőhöz viszonyítottan jóval hamarabb vagy jóval később esik teherbe, ezért térhetnek el a méretek.
4/14 A kérdező kommentje:
Igen,valószínű ez lehet az ok.
Ti kismamák vagytok?Mikor láttak először valamit uh-n?
2009. júl. 19. 09:48
5/14 anonim válasza:
4+5 hetesen már ott volt a pici.
6/14 A kérdező kommentje:
Az mit jelent ponosan,hogy "ott volt a pici"?
Ott volt a petezsák?Vagy már talán abban is volt valami?MEkkora?
Engem pont ezek a részletek érdekelnének.
2009. júl. 19. 10:02
7/14 anonim válasza:
Gép függő is, engem lengyelországban vizsgáltak, és itthon 2 orvos ismerősöm is hasra esett, hogy wow de jó minőségűek a képek, itthon nem ez lett volna a képeken.
8/14 anonim válasza:
A petezsák látszódott annyi idősen, egy hét múlva már a petezsák mérete is és a picié is rajta volt a papírjaimon. Nekem már ekkor mondta a doki, hogy mehetek a kis könyvemért a védőnőhöz, de én vártam vele a 9. heti uh-ig.
9/14 anonim válasza:
Ja a pontos méretekre nem emlékszem, de amint a kezembe kerül a kiskönyvem megnézem neked azt is.
10/14 A kérdező kommentje:
Jajj,köszi aranyos vagy,de ennyi is elég :)
Szóval 5 hetesen a petezsák látszódott!
Csak mert én elméletileg 5 hetesen voltam,és nekem még semmit! nem láttak!
De akkor ez úgy látszik nem túl nagy baj,ugye?
Jövő héten megyek újra,remélem akkor már lehet látni valamit!
2009. júl. 19. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!