7. héten járok.2 nap múlva megyek uh-ra. Nem egyformán feszül a mellem és nem mindig egyformán erősek a rosszulléteim sem. Aggódom, hogy minden rendben van-e! Ti hogy éltétek meg ezeket a heteket?
Figyelt kérdés
Minden nap aggódom, hogy minden rendben van-e. Nagyon várom az uh-ot, mert talán már hallhatom a szívverését is.2010. febr. 22. 13:11
1/2 anonim válasza:
Szia, az első heteket nagyon nehezen viseltem, folyamatos hangulat ingadozás, hányinger, mellfájdalom, aztán aggódás amikor ezek abba maradtak, megnyugvás mikor UH-n közlik, hogy minden rendben van, aztán megint visszajött a rosszullét, szóval én elég rsszul éltem meg az első heteet, ráadásul az idő nagyon lassan ment... De túléltem, mst már 29 hetes vagyok:) Sok sikert! És örömet!
2/2 anonim válasza:
Ne aggódj, minden rendben van. Én is az elején járok, a héten töltjük a 10. hetet, de nincs olyan nap, hogy ne aggódnék.Az aggodalom a lehető legtermészetesebb dolog, főleg koraterhességben. Legszívesebben én is percenként rohangálnék UH-ra, hogy lássam, hogy gyarapszik, és jól van a kicsi.7 hetesen voltam utoljára Uh-on, és bizony zakatolt már a kis szíve!A te babádé is fog, 7 hetesen már biztos.Próbálj abból kiindulni, hogy miért ne lenne minden rendben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!