Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetesen már fölösleges is...

11 hetesen már fölösleges is munkát keresnem ugye?

Figyelt kérdés
Már a terhességem előtt is jó ideje munkát kerestem, csak alkalmi munkáim voltak. Most vagyok 11 hetes, gondolom ilyenkor már nem igazán örülne nekem egy munkáltató se ugye?
2012. aug. 4. 12:59
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

" Most vagyok 11 hetes, gondolom ilyenkor már nem igazán örülne nekem egy munkáltató se ugye?"

Így igaz.

2012. aug. 4. 13:06
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Én 12 hetesen álltam be dolgozni.Én nem mondtam meg,nem vagyok hülye!Én nem beszéltem senkinek sem róla,amikor meg kezdtem gömböjödni,megkérdezték!Én meg csak annyit feleltem hogy igen!Ennek ellenére 7dik hónap végéig dolgoztam és felszolgálást,napi 10 órában!Én nagyon őrültem hogy ilyen sokáig tudtam dolgozni,és jót is tett már ami a kilókat illeti!
2012. aug. 4. 13:10
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
ne fölösleges! keressél csak, és mélyen hallgass a gyerekről.
2012. aug. 4. 13:56
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
az elsővel kell egyetértenem. a munkáltató nem fog neked örülni, ha kiderül. ezt neked kell eldöntened, hogy sunyi módon nem mondod el, hogy terhes vagy, vagy inkább nem próbálsz munkát keresni. félreértés ne essék, a mai világban ilyen árak mellett érthető, ha vki nem mondja el, hogy terhes; csak kérdés, hogy utána hogy fognak rád nézni a munkahelyeden, meg hogy mennyi ideig tudsz dolgozni. milyen munkát keresnél? ha nem találsz hamar, látszani fog a pocak is, akkor már semmi esélyed nem lesz találni.
2012. aug. 4. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

Hát én pont le sz@rnám hogy mit gondol a főnököm meg a kollégák! Mert nem nekik kell eltartani egy gyereket 27000 f-ből meg 13000 családi pótlékból.

És ha találsz menny csak el dolgozni,mert még közben mennyi kiadás van! Amúgy meg a főnök sem szokott hónapokkal előre szólni,létszám leépítés lesz jővő héten XY -nak nem kell jönni dolgozni!Általában!

2012. aug. 4. 14:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozhatsz, de ne számíts sok jóra. Ha tudják rólad, tuti nem vesznek fel. Ha meg eltitkolod, akkor is lehet, hogy csak ideig-óráig lesz meg a munkahelyed. Már 11 hetes vagy, lassan gömbölyödni fogsz. A legtöbb munkahelyen van 3 hónapos próbaidő, ami alatt elküldhetnek bármikor, bármilyen indokkal. Na most azért 3 hónap múlva már nagyon valószínű, hogy látszódni fog a terhességed. Szóval kevés az esélye, hogy találsz valamit, pláne olyat, ahonnan el is tudsz menni szülni, tehát jogosult legyél a szülés utáni juttatásokra.
2012. aug. 4. 16:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor úgy érzem nem sok esélyem van rá, hogy addig még gyarapítsam kicsit én is a kasszánkat. :(
2012. aug. 4. 17:02
 8/9 Atroposz ***** válasza:
Nyugodtan keres.Nem vagy köteles megmondani ,hogy terhes vagy ezt a személyzetis igazgató sógornőm mondta ő pedig ezt nagyon jól tudja.A munkavállalók is védhetik magukat nem csak a munkaadók.Ha én kicsit később mondtam volna meg akkor most nekem nem lenne ilyen rossz.Június végén tudtam meg hogy terhes vagyok,mindenkinek elmondtam .Lejárt a szerződésem, csak december végéig hosszabbították meg.De ha várok egy kicsit még egy évre meghosszabbították volna ,nem kellett volna munkanélkülinek menni és azon törni a fejemet ,hogy milyen ellátásokat kapok (pedig megvoltak az éveim de nemmunkából mentem szülni)stb
2012. aug. 5. 14:32
 9/9 Atroposz ***** válasza:
De csak olyan munkát keres amit sokáig fogsz bírni.
2012. aug. 5. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!