Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az első trimeszter alatt...

Ha az első trimeszter alatt szedtem, másodikba nem, akkor ha a harmadikba újra szedni kezdem az fölösleges?

Figyelt kérdés
Magzatvédő vitamira gondolok.

2012. febr. 23. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy. :) Az első trimeszter ami igazán számít. Ha attól jobban érzed magad szedd nyugodtan. A harmadik trimeszterben a baba jobbára hízik, a fontos szervek már kifejlődtek nála.
2012. febr. 23. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy a jó, ha végig szeded, illetve sokan mondják, hogy szoptatás alatt sem árt, ha szedi az ember. Mindenki azzal jön, hogy mesterséges vitamin és hogy miért nem inkább természetes úton "eszem" a vitaminokat, de annyi és olyan dolgot nem tudok egy nap összeenni, hogy minden vitamint megkapjon a szervezetem.

Persze tudok, nagyanyáink sem szedték, mégis egészséges gyerekük született, de azóta sajnos rengeteget változott a világ...

2012. febr. 23. 15:10
 3/3 anonim ***** válasza:
84%
Első vagyok :) Szerintem nem a világ változott, hanem közben lett gyógyszeripar :)) Az első lányommal végig szedtem a vitamint. Teljesen egészséges 35550 grammos 56 cm-es babát hoztam a világra. A második terhességem alatt nem szedtem semmit, és a második lányom is teljesen egészségesen 35550 grammal, és 57 cm-el jött a világra. :)) Az első lányomnál szoptatás alatt is szedtem a bogyót, a másodiknál most kezdtem el, megfázás miatt, multivitamin helyett szedni. Jelenleg 9,5 hónapos. Hogy őszinte legyek, én semmit nem vettem észre amit külömbségként lehetne említeni a két terhességgel, és a szoptatással kapcsolatban. Talán az elsővel jobban kikészültem fizikailag, de ez inkább amiatt volt, mert nem aludt. :)
2012. febr. 23. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!