Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetesen egész nap úgy...

26 hetesen egész nap úgy érzem, ennem, csipegetnem kell valamit. Más is van így?

Figyelt kérdés
Fölösleg sohasem volt rajtam, eddig nem híztam semmit, csak a pocim nagyobb (de az egyre nagyobb) és a mellem. Félek, hogy most fogok hirtelen hízni...
2012. aug. 3. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
én is így vagyok vele!30 hetes vagyok és nekem is egész nap muszáj hogy valami legyen a számban!
2012. aug. 3. 17:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint normális "jelenség" Eddig nem voltam így, de most... :)
2012. aug. 3. 17:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát most hogy normális e vagy nem azt nem tudom!De ez van...Most is épp mogyorós kekszet eszek... :):):)
2012. aug. 3. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez nekem a 24-28ik hétig tartott, és most megint elmúlt így a 31ik hétre :)

Eddig nem szedtem fel magamra semmit, kevesebb vagyok 3 kilóval mint a terhesség elött.

30+6hkm

2012. aug. 3. 18:05
 5/7 A kérdező kommentje:

Én ma már négy étkezésen vagyok túl, ettem már kekszet, jégkrémet, bevágtam egy fél doboz mézes puszedlit... De most várom a férjem, hogy hazajöjjön munkából, és leülünk vacsizni... Utána még tuti eszek valamit.

Én már 5 kg-ot híztam, de 43 kilóval kezdtem a terhességem.

2012. aug. 3. 19:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Abszolút csinos kismama lehetsz! :D Szerintem nem kell aggódnod végig szép és csinos leszel, az a pár plusz kiló még ha rajtad is maradna sem okozna gondot.. :D Hány cm vagy? Egyébként nem vagy egyedül... Én csokit ettem, yoghurtot, jégkrémet, zabfalatokat... és folyamatosan vedelem a vizet mint egy ló... :D

úgyhogy nem vagy egyedül!

Szintén 26 hetes kismama.

2012. aug. 3. 21:26
 7/7 A kérdező kommentje:
162 cm vagyok. Felesleg abszolút nincs rajtam, csak egyre nagyobb pocim és a melleim nagyobbak... Szerencsés alkat vagyok, eddig pl sohasem tudtam hízni. Végülis anya ugyanilyen...
2012. aug. 3. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!