140-es vérnyomás, nagyon dagadt-vizes lábak, kezek 15hetesen. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Fehérje nincs a vizeletben.2012. aug. 3. 16:04
1/14 anonim válasza:
Voltál dokinál?Szerintem menj el,nem akarlak megijeszteni!
Amúgy milyen szokott lenni a vérnyomásod?20hkm
2/14 anonim válasza:
Megint én az jó h nincs bent fehérje
3/14 A kérdező kommentje:
90-120ig,átlag 110...
Lüktet a fejem is ettől a hőségtől,lehet az miatt magasabb?
2012. aug. 3. 16:25
4/14 anonim válasza:
Nekem sem volt mindig fehérje a vizeletemben, ettől még toxémia volt a diagnózis, kaptam is a napi 3 vérnyomáscsökkentőt.
A dagadt, vizes lábak egymagában megterheltségtől is lehetnek, nem csak a toxémiától, de ha neked ehhez még 140-es a vérnyomásod, ami akár a későbbiekben lehet még több is, én szólnék az orvosnak, hogy ellenőrizzék többször a vérnyomásodat és ha kell, akkor pedig kezeljenek.
5/14 anonim válasza:
nekem is kb90-110 a vérnyomásom most,de egyszer nekem is felment csak nekem volt fehérje a vizeletbe akkor voltam 26hetes és sajna megkellett szülnöm mert baj volt.Csak azért irtam a dokit,nem akartalak megijeszteni
6/14 A kérdező kommentje:
Túlsúlyos vagyok bőven és egész nap jövök-megyek,persze,h meg van terhelve...
2012. aug. 3. 16:32
7/14 anonim válasza:
Hát,hétvége jön,én megnézetném magam előtte.2gyerekes+32hkm
8/14 anonim válasza:
Én is túlsúlyos vagyok, sokat jövök-megyek. DE nekem is 90-110 között ugrál. Ha magándokid van, akkor kérdezz rá szerintem is. Ha nem, akkor a védőnőddel beszélj. Szerintem jobb félni, mint megijedni.
9/14 anonim válasza:
Nekem is ugyanezek a tünetek voltak a terhesség vége felé. Eleinte nem volt fehérje a vizeletben, de a szülés napján már ezt a tünetet is produkáltam. Végül sürgősségi császároztak. Szerintem mielőbb hívd föl az orvosodat!
10/14 A kérdező kommentje:
Most mértem a vérnyomásom: 120/70...
2012. aug. 3. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!