Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi cukros kismamák,...

Terhességi cukros kismamák, kinek mennyi idő után állt helyre a cukorja szülés után? Diétáztatok a szülés után is?

Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 15:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem úgy alakult, hogy pont megszületett a kislányom, mikor ebédidő volt. Ott kaptam ebédet a szülőszobán, valami CH-bomba volt :) Mondtam ott a szülésznőnek meg az orvosomnak is, hogy de elvileg nekem 6 hét diéta lenne még, de mind a ketten azt mondták, hogy már nem kell diétáznom, egyek nyugodtan. Szülés előtt egy nappal már bent voltam a kórházban, akkor cukrosoknak való ebédet kaptam, szülés után azt, mint mindenki más. A férjemmel bevitettem a vércukor mérőmet, és akkor már teljesen jó eredményeket mértem. Én onnantól kezdve nem diétáztam.
2012. aug. 3. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Azonnal :)! Nekem nem kellett diétázni szülés után! Szülés után 2 napig megmérték reggel a cukrom és ennyi!De jó volt.Pedig reggelente fél liter kakaó meg ilyesmiket ettem!!Úgy hogy nyugi neked is visszaáll!
2012. aug. 3. 16:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Elvileg a méhlepény távozásával. De pld nővéremnek megmaradt és nem múlt el, tehát cukorbeteg lett.

Ez szerintem csak akkor fordul elő, ha már előtte is az volt, csak nem tudta. Végig nem tudta diétával se lenn tartani a cukrot.

Én is az vagyok és a diétával jók az értékeim, remélem nem marad meg..

2012. szept. 1. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!