Igen.Nekem ki volt nullázva minden(van olyan rubrika,ahol ezt jelzik is)
2012. aug. 3. 14:34
2/13 anonim válasza:
Anyukámnak gyulladása volt,P2 volt ráirva.
Különben P1 a jó.
2012. aug. 3. 15:04
3/13 anonim válasza:
Ha a tisztasági fog: III. akkor gyulladás van.
granulocyták, vegyes baktériumflóra.
ilyesmi
2012. aug. 3. 15:14
4/13 anonim válasza:
Második válaszolónak nincs igaza. P1 az, akinek még nem volt szexuális kapcsolata és minden normális. Aki már szexuálisan aktív és nincs elváltozás annak P2. P3-nál már lehetnek problémák, így további vizsgálatot igényel a páciens.
Hogy van-e valamilyen gombás vagy bakteriális fertőzésed nem feltétlen mutatja ki a szűrés, arra az én orvosom külön tenyésztést szokott kérni.
2012. aug. 3. 18:26
5/13 anonim válasza:
Második vagyok!Miért mondasz olyat,ami nem igaz Két gyerekes anya vagyok és mindig P1 es volt.És nem vagyok szűz!!!!!
2012. aug. 3. 18:28
6/13 anonim válasza:
Elnézést, korrigálom magam. Lehet P1 eredmény, de nagyon ritka.
2012. aug. 3. 18:39
7/13 anonim válasza:
P1 és P2 az ami az úgymond cytolgiai "negatív". P4-től 'pozitív'.
2012. aug. 3. 18:40
8/13 anonim válasza:
Bocs,kedves 4. válaszoló,én is 2 gyerekes anyuka vagyok(ráadásul most megint várandós),decemberben vettek kenetet,és nekem is P1 lett az eredményem.Az az előtti is...
2012. aug. 3. 19:01
9/13 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy lehetetlen a P1, hanem azt, hogy ritka (!!!), 100 nőből 2-3 van, aki aktív szexuális élet mellett ilyen lesz, ha nem haragszotok, vannak orvosok a családban és ezt tőlük hallottam. Nem kell egyből leharapni a fejem, javítottam magam, nem azt írtam, hogy lehetetlen, hanem azt, hogy RITKA. (azt meg ne mondjátok, hogy a normális eredmény a P1, mert a P2 is ugyanolyan normális, a fehérvérsejt jelenléte nem feltétlen abnormalitásra utal)
2012. aug. 3. 19:13
10/13 anonim válasza:
A P2 teljesen normális eredmény.
Itt a gyulladásnál nem méhnyakrákszűrés van, hanem kenetvétel és bakterológiai vizsgálat.
Ne keverjétek már a kettőt!
Vagy rajta lesz, hogy találtak kórokozót és mi az. Pl. e.coli
vagy, ahogy írtam pl. III. tisztasági fok, ez már gyulladást jelez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!