Elvesztem.21 éves és 25hkm vagyok, elhagytak. Mitévő legyek?
Az lenne a legjobb ha többet nem hívnád és ha ő hív nem vennéd fel.
Avval.h.megcsalt és elment lemondott rólad és a piciről.!!
Egy ilyen gerinctelen embernek nincs bocsánat...Te jobbat érdemelsz.
A fájdalmad enyhülni fog idővel.
Tudom milyen rossz neked,mert nekem apum csinálta ez anyuval,csak sajna anya megbocsátott neki.Aztán amig fel nem nőttem folyton csalta anyum,de végre elköltözött.
Te nagyon jó anya leszel...és egy jó pótpapit is találni fogsz a picinek.
Fel a fejjel,az élet előtted áll.
Hagyd ezt a mocskot,egy könny cseppet sem érdemel...
23N
Sziasztok!
Most olvastam el a kérdésed és nagyon sajnállak!!Most sírok mint egy 5 éves akitől elvették a játékát!Nem lesz könnyű az eleje biztos!De a babád adjon erőt neked mindenben,Rá gondolj ha valami nehézséged lesz!Gondolj bele hogy milyen érzés lesz a karodban tartani,stb...Azt a majmot meg felejtsd el és ne is gondolj rá!!!!Fiatal vagy még és lesz még nagyon sok örömben részed,a gyermekeddel együtt!!!19 éves és 30 hetes kismama!
21 eves voltam pont, mikor szinte ugyanez tortent velem.
Megertem, hogy mit erzel. Velem osszedolt a vilag, sirtam, ideges voltam, megijedtem, hogy mi lesz, hogy fogom ezt egyedul vegigcsinalni. De szuleim mellettem alltak, es a kisbabam iranti szeretet erot adott.
Most a lanyom mar 7,5 eves, most varom a masodik babamat es a mostani parom a vilag legjobb apukaja. Sajatjakent szereti a lanyomat, es oszinten boldog vagyok, hogy az igazi apukajahoz semmi kozunk tobbe (hiaba volt nagy szerelem), ma mar tudom, hogy nem o volt az igazi.
Szoval van remeny normalis eletre, arra, hogy a gyereked csaladban neveld fel. Fiatal vagy, talalsz majd valakit, aki tenyleg szeret. Most nehez tudom, de jonnek majd szebb napok.
Addig is a szeretet amit akisbabadtol kapsz karpotol majd a csalodasert, amit az apja okozott.
Én eddig még nem írtam, csak olvasgattam, mert kíváncsi voltam mi fog veled történni és szurkoltam, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgaid. Most viszont már nem tudom szó nélkül megállni, amit írtál! Hihetetlen milyen erős nő vagy, minden elismerésem neked!:) Nagyon jól csináltad, hogy így elmondtál mindent annak a buta "nőnek" és a volt párodat is elküldted! Tényleg minden elismerésem a tiéd én biztos nem tudnék ilyen kemény lenni egy ilyen helyzetben!
Viszont azt halkan megjegyezném, hogy ezt a bírósági ismerős dolgot ne nagyon hirdesd. Én ugyan nem bíró vagyok, hanem szociális munkás, de az én szakmámban is van egy olyan tényező, hogy "összeférhetetlenség". Ez annyit takar, hogy semmilyen ismerős, barát, rokon ügyét nem lehet elvállalni, mert nem lehet objektíven vizsgálni az adott szituációt. Szerintem ez igaz a bírókra is, úgyhogy ha kiderül, hogy mi a helyzet még a bíró is megütheti a bokáját, szóval ezzel vigyázzatok! Ez csak jó tanács, mert szeretném, ha a legjobban jönnél ki ebből a helyzetből.:) Szerintem egyébként ismerős nélkül sincs esélye az exednek, mivel te vagy az anya és maximum akkor kapná meg ő a gyereket, ha drogos hajléktalan lennél...:) Sok sikert és szurkolok, hogy egészséges kisbabád szülessen és a lehető legboldogabb életed legyen!
Brigi
Szia!
34-es vagyok!Nagyon ügyesen csináltad!Ne hagyd magad!Harcolj a végsőkig!!!!Én melletted állok így gépen keresztül,de ha személyesen ismernélek akkor is!!!Figyelj oda magadra,ne idegeskedj,mert az a babának nem tesz jót,légy mindig nyugodt/higgadt!!!Ha valami hülyeséget mond az a DISZNÓ akkor csak röhögd ki!
Nagyon ügyes voltál!! És erős...
Ez kellett h.látta azt h.nek félsz tőle...nem perelheti el tőled a babát..főleg ha van ismid a bíróságon..
Ez kellett neki...büszke vagyok rád.
Mint ah.elottem is írták ha tudok vmiben segiteni szólj,rám is számíthatsz!!!
A pasi hány éves h.igy pattog??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!