Nagy a kockázat, hogy elvesztem a babámat?
Csak egy uh tud megnyugtatni. Ha ott minden oké, akkor szerintem semmi baj nem lehet. Szaladj ügyeletre, vagy hívd a dokidat. Ne késlekedj, mert nem bocsátod meg magadnak ha ülsz és ránk hagyatkozol. sajnos innen nehéz segíteni. Én mindkét babámmal barnáztam, sőt véreztem is kicsit, de itt vannak épek egészségesek. Viszont amint megláttam a tisztaságimon h nem normális színű a folyásom, azonnal mentem dokihoz. Ha nem az enyém rendelt, akkor másikhoz. Aki épp rendelt. Te is tedd ezt.
Minden jót!És siess
Megint én.
Amúgy sztem nem lehet nagy gond haelmúlik. Szexet kicsit szüneteltessétek. Hüvelyi uh meg nem lesz többet. 12.héten van utoljára. Valószínűleg csak hüvelyfalad sérül minden alkalommal. De a szexet most téynelg hanyagolni kellene.
Szió!
"Jó fej" a párod...Ő nem akarja ezt a babót?
Ha ennyire nem bírja, csináld neki kézzel, vagy egyéb módon...
Mi már régóta nem voltunk együtt, mert Nekem nagyon fájt...és azóta kitágult a szexuális életünk, mert mindenféle egyéb dolgokhoz folyamodunk...:-D
Nekem is jó, mert nem kell szenvednem, és nem kell megjátszanom, hogy jaj, de tuti, mikor egyfolytában a babán aggódtam, és Neki is jó, sőt nagyon jó, mert más mint eddig, és csomószor vicces is. :-))
szióka
Tényleg elég gáz a párod hozzáállása. Legalább elmagyaráztad neki, hogy a Babát veszélyeztetitek ezzel?
Én is barnáztam, kaptam rá gyógyszert és a 15. hétig egyáltalán nem szexeltünk, most is csak módjával. Szerencsére az én Párom ezt fel tudta fogni.
Szia!
15.38 vagyok.
jaja, ismerek más ilyen pasikat is...
Mi lenne, ha elmondanád ezt a védőnőnek, és legközelebb elhívnád a párod is, és Ő szóba hozná, vagy a dokit kérnéd meg, hogy ez van, mondja már a párod előtt, hogy no sex, akkor hátha megérti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!