Ilyen lenne a jóslófájás?
Lehet kinevettek,de második babámat várom. Milyen az a jóslófájás??
Az elsővel semmi ilyesmi nem volt, hogy keményedés,jóslófájás.
36 hetes vagyok, és ma délután annyira fájt a hasam, majd szét feszített a baba is. Nem bizonyos időközönként,hanem egyfolytában kb 1,5-2 órán keresztül. És lenn nyillalt is:( Már azt hittem menni kell.
De lezuhanyoztam, és el is múlt.
Ez jóslófájás lett volna???
Ez segíti a tágulást?? Tehát könnyebben tágul mondjuk aki jóslózik,vagy semmi köze a dologzoz. Ne haragudjatok a buta kérdésért,de tényleg ismeretlen volt számomra:(:(
Kedves Kérdező hogy vagy?
Nekem is vannak ilyeneim görcsök 10 hol 20 percenként összevissza, a doki mondta hogy totál zárt vagyok nem kell aggódnom a koraszüléstől (30.hetes vagyok) szedem a magne b 6-ot, de nekem még is van egy olyan érzésem hogy 4-5 hetem van, megérzés! Vagy nincs ilyen?
Hétvégén voltam orvosnál,mert csak fájdogál,megnézett 1 ujjnyira nyitva vagyok, és a baba helyezkedik, jön lefelé-ahogy a doki mondaná.
A napokban már nem fájt annyit, néha néha belenyilall, de nincs ez a hosszú ideig tartó fájdalom.
Remélem könnyű szülésünk lesz csajok!!!
Boldog babavárást mindenkinek a hátralévő időre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!