Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyen lenne a jóslófájás?

Ilyen lenne a jóslófájás?

Figyelt kérdés

Lehet kinevettek,de második babámat várom. Milyen az a jóslófájás??

Az elsővel semmi ilyesmi nem volt, hogy keményedés,jóslófájás.

36 hetes vagyok, és ma délután annyira fájt a hasam, majd szét feszített a baba is. Nem bizonyos időközönként,hanem egyfolytában kb 1,5-2 órán keresztül. És lenn nyillalt is:( Már azt hittem menni kell.

De lezuhanyoztam, és el is múlt.

Ez jóslófájás lett volna???

Ez segíti a tágulást?? Tehát könnyebben tágul mondjuk aki jóslózik,vagy semmi köze a dologzoz. Ne haragudjatok a buta kérdésért,de tényleg ismeretlen volt számomra:(:(

2012. aug. 1. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia. Én a harmadikat várom és ugyanígy érzek,mint te! Az előzőknél nekem se volt ilyen,de most sokszor van. Fáj, feszít, de nekem rendszeresen, visszatérően. Van-elmúlik, van-elmúlik. Meleg fürdő után elmúlik.. Bocs kicsit off vagyok. De szerintem ez jósló, én annak hívom. Én tegnap voltam már többedszer úgy,hogy vártam mikor indulunk, de semmi. Szerintem jósló és segíti a tágulást. Pénteken megyek dokihoz,ha gondolod megírom tágultam-e. Egy hete még zárt voltam. Üdv, 38+5hkm.
2012. aug. 1. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát, nekem is a másodikkal volt csak jósló (ill. egyszer el is indult, amit leállítottak magnéziumos infuval 35. héten), aztán két hét múlva volt megint ilyen érzésem, mint akkor, de nem folytonos, hanem visszatérő, rövid ideig tartó összehúzódások voltak. Ez szerda délutántól csütörtökön hajnalig volt, szombaton császárral szültem, mert faros volt, eléggé fent és egyáltalán nem nyíltam, de elfolyt a magzatvíz. Könnyű szülést neked!
2012. aug. 1. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy jósló fájás és a nyilalló érzés azt jelenti, hogy nyílik a méhszáj, tágulsz. Szerintem segít a szülésnél, mert nekem volt mindkettőnél jósló fájás és 2 ujjnyira ki is nyíltam a 36. Hétre, 38. Héten szültem mindkettőt 3 óra alatt.
2012. aug. 6. 13:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező hogy vagy?

Nekem is vannak ilyeneim görcsök 10 hol 20 percenként összevissza, a doki mondta hogy totál zárt vagyok nem kell aggódnom a koraszüléstől (30.hetes vagyok) szedem a magne b 6-ot, de nekem még is van egy olyan érzésem hogy 4-5 hetem van, megérzés! Vagy nincs ilyen?

2012. aug. 7. 09:09
 5/8 anonim ***** válasza:
#2-es vagyok: utolsónak: leírtam, hogy 35. héten elindult, leállították, aztán két hétre rá megint éreztem, hogy valami van. Ez volt csütörtökön, bementem, a gép persze nem mutatott semmit, az orvos mondta, hogy másnap menjek be vérvételre, és köv. héten kedden majd befekszem, csütörtökön megcsászároz. Jól kiröhögtem, mondtam neki, hogy ez a gyerek nem fog csütörtökig várni! Másnap elmendtem a vérvételre, szombat reggel meg már mentem be, mert elfolyt a magzatvíz. Ennyit az "anyai" megérzésekről... JÓt nevetett a doki is amikor jött szembe a folyosón: hát ez a baba tényleg nem akar már bent maradni! Gyors, könnyű szülést nektek! (a kérdezőnek bocs az off-ért:))
2012. aug. 7. 10:37
 6/8 A kérdező kommentje:

Hétvégén voltam orvosnál,mert csak fájdogál,megnézett 1 ujjnyira nyitva vagyok, és a baba helyezkedik, jön lefelé-ahogy a doki mondaná.

A napokban már nem fájt annyit, néha néha belenyilall, de nincs ez a hosszú ideig tartó fájdalom.

Remélem könnyű szülésünk lesz csajok!!!

Boldog babavárást mindenkinek a hátralévő időre:)

2012. aug. 7. 12:11
 7/8 anonim ***** válasza:
#2 vagyok: kitartást nektek és könnyű gyors szülést kívánok!!
2012. aug. 7. 12:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ilyen érzéseim vannak. Néha úgy befeszít a baba,hogy azt hiszem szétreped a hasam. lent belehasít néha és a kemény fejével feszít. Már 3 hete fejfekvésben van. 36 hetes vagyok:) lehet én is szülök nemsokára?
2012. aug. 7. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!