Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez most jóslófájás vagy...

Ez most jóslófájás vagy valami más?

Figyelt kérdés
38 hetes terhes vagyok, és 4 napja esténként folyamatosan fáj a hasam alsó része. Menstruációszerű fájdalom, de csak gyengén fáj, inkább kellemetlennek mondanám, nem fájdalmasnak. 1-2 órán át folyamatosan érzem, aztán elmúlik, és következő este újra.Mitől lehet ez? Volt valakinek már hasonló?
2012. máj. 8. 14:41
 1/9 anonim ***** válasza:

jóslók ezek még, vagy esetleg a baba eltalál valami ideget odalenn.

ha elindul a rendes fájás az nem szünik meg, vagy folyamatos lesz vagy rendszeresen jönnek,na meg elfolyhat a víz, meg a nyákdugó,

ettől az időtöl is érezheted magad így.

14 hetes kismama (második babával) :)

2012. máj. 8. 14:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nekem is második baba, de az elsőnél sosem éreztem ilyesmit. Akkor volt először ilyen érzésem, amikor már ténylegesen beindult a szülés, és akkor szakaszos volt, nem folyamatos. Ezért sem tudom mire vélni ezt az érzést.
2012. máj. 8. 15:03
 3/9 anonim ***** válasza:

minden terhesség más és más, és mivel írtad hogy neked is második baba, ezért biztos fogod tudni mikor jön el az idő.

méhszáj vizsgálat volt már? nyákdugó megvan még?

2012. máj. 8. 15:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, megvan még a nyákdugó, múlt héten még a méhszáj is zárt volt. A magzatvizem kevesebb már, de más jele még nincs annak, hogy közeledne a nagy nap :-)
2012. máj. 8. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:

és a magzatvíz hogy kevesebb nem csinálnak semmit sem?

egyébként hol fogsz szülni?..

bocsi hogy nem válaszoltam hamarébb csak épp a bilizés közepén járunk a lányommal :)

2012. máj. 8. 15:44
 6/9 A kérdező kommentje:

Mi is ott tartunk, hogy folyton szaladni kellvécére :-)

A kérdésre válaszolva, azt mondták, hogy ez a szülés közeledtét jelzi, ne aggódjak, nem jelent semmi bajt, gyakori, hogy a terhesség vége felé kicsit kevesebb az átlagosnál. NST-re járok, hétfőn újra megyek a nőgyógyászhoz, remélhetőleg nem lesz semmi baj. :-)

2012. máj. 8. 16:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja, és Székesfehérváron fogok szülni.
2012. máj. 8. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:

nos hát akkor remélem minden okés lesz veletek

kitartás addig már nemsok, max 2 hét és anyuka leszel újra

bár csak már én is ott tartanék olyan hosszú ez a 9 hónap

szia :-)

2012. máj. 8. 16:36
 9/9 A kérdező kommentje:
El se hinnéd, milyen hamar elröpül az idő, főleg kisgyerek mellett! Köszönöm, remélem, igazad lesz! Nektek is minden jót! :-)
2012. máj. 8. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!