A derékfájás lehet jóslófájás?
Már a múlthéten is éreztem, és ma is reggeltől görcsöl a derekam. A terhesség elejétől vannak derékpanaszaim, viszont ezek most nem ugyanolyanok, hanem olyan mint amikor mensi előtt is le szokott szakadni.
A baj az hogy csak 29 hetes vagyok. Szerintetek ez lehet jósló? Ha az, akkor az nem jelenti azt, hogy akkor sokkal hamarabb fog kibújni a kisbabánk? Előre is köszönöm a válaszokat,
Nem feltetlen. De nekem 14 oraval a szules elott kezdodott a derekfajas, semmi mas szuleskezdodo tunetem nem volt, de ekkor azt hittem kettebe torik. Egesz terhesseg alatt nem fajt.
ugyhogy lehet hogy csak a testtartasodtol van, vagy valami ideget nyom a pici. Probalj kismama tornat csinalni, hatha segit.
Ilyen fájdalmaktól még akár túl is hordhatod (már ha ez valóban jósló lenne, de lehet valóban csak egyfajta terhestünet, átalakult a tested, rossz a testtartásod stb).
Nekem a 32-33 héttől voltak jóslóim (mensis fájdalom), és a 41. héten szültem (akkor is indítással, mert nem akart magától kibújni).
én a derekamban éreztem a szülési fájdalmat legelőször. Mondjuk ezek nem jóslók voltak, hanem már élesben ment.
Szóval simán lehet jóslód és egyáltalán nem jelenti, hogy hamarabb fog kibújni, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!