Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem kellett volna bent tartani...

Vav22 kérdése:

Nem kellett volna bent tartaniuk a kórházban, eléggé toxémia gyanús vagyok szerintem?

Figyelt kérdés
38. hétben vagyok. Iszonyatosan vizesedek, 1 keresztes a fehérjém a vizeletben (laboreredményen az áll, hogy fehérje: pelyhes) és a vérnyomásom is magas volt, a legmagasabb érték 157 volt, többször voltam emiatt NST-n és laborba, azt mondta a doki, hogy kerüljem a sót és napi 3X1 corinfart kell szednem és napi 3X mérni a vérnyomásom. Ma is voltam orvosnál, hétfőn újra kell mennem. Aggódom, hogy nehogy bajunk legyen. Minden nap reménykedek hátha bindul már a szülés, mert félek a toxémiától...
2009. júl. 17. 22:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval,minden jót:)
2009. júl. 20. 23:46
 12/13 anonim válasza:
Én csak most olvastam az egész toxémiás párbeszédeteket. Én is hasonló cipőben járok most, 35. héten, de fehérje még szerencsére nincs. Gondolom bent tartottak, és utána mi lett???
2009. szept. 23. 19:09
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen bent tartottak. De ha nincs fehérje nem tartanak bent.

Bent levitték gyógyszerrel a vérnyomásom és még 1,5 hetet bent voltam mire megszültem. A "vannak itt fehérvári kisbabások?" mai kérdésemnél leírtam részletesen a szülési élményemet, ott megtaláljátok! Most már jól vagyunk és 30.án született meg Patrik, hajnali 1:50kor. :-)

2009. szept. 25. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!