6 hetesen 17 mm-es petezsák normális?
Szia, én is 6. hetes vagyok, tegnap voltam UH-on. Azt nem tudom, hogy mekkora volt a petezsák, de a baba benne 3mm-es volt, és most lett ezen a héten szívhangja. Előző héten 9*5 mm-es volt a petezsák, de még nem volt benne baba. Nem lehet, hogy még nem vagy 6. hetes, csak 5. ?
Nekem is vissza kell számolni 2 hetet, mert az elmaradt mensi alapján 8. hetes lennék, de a doki megállapította, hogy a baba fejlődése nem ahhoz igazodik, mert később ágyazódott be mint a nagy könyv szerint. Lehet nálad is hasonló helyzet.
Azt tanácsolom, hogy ne várd meg a két hetet, hanem menj el egy másik dokihoz is a jövő héten. Hátha ő lát valamit, meg aztán lehet nem is volt jó minőségű az a gép amivel nézték... Szóval még ne essél kétségbe teljesen!
Drukkolok!
Szia!
Kérlek nyutass meg, hogy minden rendben van nálatok. Mi lehetett az oka ennek? Csak mert pont ezek a paramétereink, és szintén csak petezsák van, embrió nem látható. És nekem az is biztos, hogy mikor fogant. Most töltjük a 29 napot a fogantatástól számítva. Nagyon aggódok.
Kérlek írjál.
Köszi előre is.
Jaj, csak most láttam, hogy írtál. Mi van veled azóta?
Nekem februárban született egy gyönyörű kislányom :)) szóval tényleg terhes voltam akkor, de azóta sem értem, hogy miért nem látta akkor a doki, mert utána mindig nagyobbnak mérte, mint a terhességi kor, és hamarabb is született egy hónappal teljesen normális paraméterekkel. Vagy a gép volt béna, vagy nem nézte meg jól akkor, szerintem látni kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!