Tippelős annak aki szereti! Hány hetes terhes és milyen nemü a baba?
2012. júl. 31. 15:59
21/24 anonim válasza:
szia
első válaszoló vagyok :)
hát van hasam nekem is jó nagy igaz második baba már van egy 2 éves nagy lányom most kisfiúnk lesz,, de tuti hogy kislányod lesz !!!
ezek szerint kevesebb mint 30 hét.. ???
bár igaz hogy kerek pocira kislányt mondanak, a lányommal tényleg az volt, de most is az és mégis fiam lesz :)
22/24 anonim válasza:
bocsánat csak írtam itt nagyba most olvasom hogy
kisfiú :)
de igazam volt látod,én is 26 hetes vagyok és kisfiam lesz és mégis kerekebb a hasam, nem lehet erre a babonára adni
első voltam megint
23/24 A kérdező kommentje:
:)))
boldog baba várást Neked is !!!
hát igen ha a hasforma ilyen egyértelmű lenne :DDD
dehát ugye mindenkinél más és más :) tényleg csak tippelni lehet :)
2012. júl. 31. 17:39
24/24 anonim válasza:
5-dik valaszado vagyok aki 35 hetes pocakot tippelt. Tenleg osszehasonlitas kerdese mert nekem nagyon kicsi pocakom volt vegig. Szinte hihetetlen. Ultrahangra is kellett mennem mert azt hittek tobbszor, hogy nem no a baba aztan minden rendben volt megis amikor lemertek ultrahangal a fejkorforgatat stb. Mikor mentem szulni februarban akkor siman becipzarosztam a teli kabatomat amit azelott hordtam es azota is hordok. :) Talan ezert tippeltem ennyire melle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!