Terheléses cukorvizsgálat után hogy éreztétek magatokat?
cukor szirup féle vizsgálat után?
Éreztetek rosszullétet, bármit?
Milyen eredményetek lett egyébként?
Akinek nőgyógyász a férje, nála sem szülnék...
A piacon vette a diplomáját???
Ennyi esze lehetne, hogy márpedig tudja, tilos mozogni a vércukor terheléses vizsgálatnál.
Érdekes, én "csak" gyógymasszőr vagyok, de ezt tudom.
Ha nem hisz nekem, nézzen utána a neten, én rögtön az első oldalon ezt találtam:
"...a két mérés között nem szabad mozogni. Ennek az az oka, hogy a mozgás csökkenti a vércukorszintet, és előfordulhat, hogy így nem veszik észre, ha magasabb a kelleténél."
Érdekes, akkor úgy látszik hely és orvosa válogatja. Mindenesetre ha azt mondták, akkor úgy cselekedtél jól :)
30hkm
És szerinted nekem a férjem vette le a vért?
Mert a legjobb helyeken is a terhesgondozóban csinálják a nővérkék :D
Egyébként meg, ahogy már leírtam, itt nálunk MINDENKIT elküldenek a váróból, hogy ne legyen tumultus. A barátnőmet mikor elkísértem detto elmentünk sétálni,mikor Én voltam engem megint csak elküldtek "a dolgomra". Gondolom ha nem lehetne mozogni, nem tettek volna így.
30hkm
Szuperokos nőgyógyászfeleség vagyok:
A barátnőm ugyanúgy elment sétálni mint Én, és nála roppant mód mégis kiderült h cukros- érdekes dolgok ezek....
Kérlek a kérdésemre válaszoljatok.
Rosszul lettetek vagy sem a cukros létől, illetve kinek milyen eredménye lett.
Köszi
Én azt hiszem érdemben válaszoltam.
A kötekedők tehetnek egy szivességet.... :D
Boldog babavárást, és ne aggódj!
30hkm
Ő nagyon rosszul lett az elején, olyan fél óráig. Leverte a víz- láttam rajta, aztán szólt nekem hogy most tuti hányni fog, mindjárt visszajön. Akkor még a kocsiban voltunk. Vártunk egy kicsit h elmúljon neki, aztán kiszálltunk stb.
Visszamentünk mikor letelt a 2 óra akkor már szédült is kicsit.Levették a vért, 3 nap múlva eredmény, és már ott a nővérkék mondták h ez bizony nem jó eredmény, nem súlyos, de terhességi diabétesze van stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!