Terheléses cukorvizsgálat után hogy éreztétek magatokat?
cukor szirup féle vizsgálat után?
Éreztetek rosszullétet, bármit?
Milyen eredményetek lett egyébként?
Szia! Én először rosszabbra számítottam, aztán elég simán meg tudtam inni, pedig volt vagy 2-3 deci. Aztán fél óra múlva borzasztó rosszul kezdtem lenni, Anyukám ott volt velem végig, az a 2 óra valami kínszenvedés volt, olyan hányingerem volt, de nem akartam, hogy kijöjjön, mert akkor újra át kellett volna élnem azt a 2 órát. Én még sétálni sem tudtam közben, mert állni sem bírtam a rosszulléttől. Nem akarlak megijeszteni ezzel, de szerintem mindenkire máshogy hat.
39+5hkm
Lehetséges, hogy nálam gond van, ezért is volt most 21 hetesen a vizsgálat.
Simán megittam a szirupot, és semmit, de semmit nem éreztem azonkívül, hogy az első vérvétel előtt szédültem az éhségtől. Komolyan mondom, hogy még jól is esett a cukor.
Mit gondoltok, ez jelezheti, hogy cukorbeteg vagyok?
1 vérvételnél géppel megnézte az értéket? 5,1 volt.
Jézusom... voltak itt érdekes válaszok.
Elöszőr is, nekem tökéletes lett a cukorterhelésem!
Mikor odamentem levették a vért, marha éhes voltam, megittam a cukros löttyöt, mondták h egy korty vizet ihatok h a számból eltünjön ez az édes íz. ittam egy kortyot, kérdezték hogy nincs-e dolgom. Mondom miért? Mert nyugodtan elmehetek 2 órára akárhova.
Barátnőmmel elmentünk addig vásárolni. 10percig szarul voltam amig el nem telítette a cukros lötty a gyomromat, utána semmi bajom nem volt, sőt mikor délbe hazaértem még nem voltam éhes.
Visszamentem, újabb vérvétel és ennyi.
30hkm (nőgyógyász feleség) :)
utolsó vagyok.
Ők küldtek el h ne üljek a meleg és fülledt váróban 2 órát hanem intézzem nyugodtan a dolgom. Nem hinném h ha nem szabadna mozogni akkor elküldtek volna.
Erről ennyit.
Ja az éhgyomrim: 4 lett
a terheléses: 6,0
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!