Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A doktorok megtudjak allapitan...

A doktorok megtudjak allapitani valamifelekeppen h lehetnek e ikreim vagy sem?

Figyelt kérdés
A csaladban nagymamnak ket testvere is ikrer volt,nagy esej lehet erre h nekem is ikreim lesznek? koszi a valaszokat
2009. júl. 17. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen ha terhes vagy úgy 10 hét környékén biztosa.Nekem anyukám ágán sok az iker,de ezt előre nem lehet megmondani.50-50% az esély
2009. júl. 17. 12:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Az ikrek a férfitöl jönnek. Vagy is a sperma hordozza ezt a gént hogy ketté osztódnak. Vagy is neked majd a fiad viheti ezt tovább, nem rajtad múlik hogy a gyermekeid ikrek lesznek. Vagy is egypetéjüek.

Kétpetéjü ikrei bárkinek lehet, ha egyszerre két pete érik be.

De egypetéjü ikreidnek akkor nagy a valoszínüsége ha a férjed családjában volt ilyen.

neked majd ha fiad lesz onnan nagy a valószínüség hogy iker unokáid lesznek.

Egyébként azért írom hogy valoszínüség, mert neked is lehet egy géndefekted ami ketté ossztja a petét, és már is késsz az ikrek.

2009. júl. 17. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Fordítva tudom, én úgy tudom akkor valószínűek az ikrek ha az anyuka családjában vannak.
2009. júl. 17. 13:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Az utolsónak van igaza, az anyai ág számit.
2009. júl. 17. 14:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Anyai ág számít az egy petéjű ikreknél. Nálunk mindkét nagyi iker terhesség volt.... :)
2009. júl. 17. 15:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom már ki írta, hogy férjen keresztül számít...stb. DE! Ez nagy-nagy BUTASÁG! Az ikerség kérdése női ágon megy tovább. Tehát ha a TE családodban volt iker, akkor esélyes vagy rá TE is! Az pedig, hogy nálad apai vagy anyai ágon van teljesen mindegy! Elég nagy eséllyel indultok! :)
2009. júl. 17. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:

CSAK anyai ágon vonul az ikresedés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tehát ha anyukád anyukájának volt ikertestvére,vagy olyan tesói,akik ikrek,vagy az anyai nagymamád anyukájának stb.akkor nálad is van valószínűsége.

De az apának ily módon nincs beleszólása,bocs hogy így írom...

2009. júl. 17. 18:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat,nagyon boldogga tettetek!!!!
2009. júl. 19. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!