Nyákdugó? Orvos meg tudja állapítani szerintetek? SOS! Még csak 30 hetes.
Figyelt kérdés
Ha elmegyek orvoshoz elmondom,hogy szerintem a nyákdugó ment el akkor ő honnan tudja,hogy az vagy nem az???Csak a méhszáj vizsgálatából????Kérlek aki járt már hasonlóan segítsen.2011. júl. 27. 22:04
1/13 anonim válasza:
Nem baj ha elmegy a nyákdugó, az még nem jelenti azt hoyg megszülsz ma vagy holnap. Nyákdugó nélkül még sok sok hétig húzhatod...
Az orvos amúgy meg tudja állapítani, megnézi hogy ott van vagy nincs ott.
2/13 anonim válasza:
Arrol mar hallottam h a nyakdugo akar hetekkel szules elott elmehet es az nem gaz.
DE ha verzel akkor mindig el kell menni orvoshoz.
Szerintem csak a biztonsag kedveert menj inkabb be most a korhazba. Ha barmi van jobb minnel elobb kezelni, de nyugodj meg valoszinuleg semmi gond nincs. Vagy telefonalj be.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!Hát ma nem tudok menni már egyedűl vagyok 2 gyerekkel itthon a férjem meg csak holnap du ér haza.
Az elsőtől kérdezném?Hogy hogy látja??????Azzal a fém vizsgálóval lehet látni???(kacsa??)Az megnyugtatna akkor.
2011. júl. 27. 22:28
4/13 anonim válasza:
Igen, vizsgálatból állapítja meg. De én sos (már ha ezer százalék, hogy az ment el) mennék az orvoshoz. Igaz ugyan hogy nagyon sokszor hetekkel a szülés előtt elmehet a nyákdugó, de nagyon sokszor viszont rövid időn belül megindul a szülés. Jobb ha megvizsgál egy orvos is például azért, hogy mitől távozott el. Ha kicsi esély is van, hogy beindul a szülés akkor még most tudnak adni valamit, hogy megállítsák (megelőzzék) a szülést. Nekem 28. héttől nagyon erős fájásaim voltak és ott mondták, hogy ha elkezd távozni, vagy elmegy azonnal menjek be. Neked amúgy fájásaid vannak? (első gyermekemet 2 héttel korábban másodikat 1 héttel korábban szültem magneb6 mellett, hozzáteszem egyszer sem ment el a nyákdugó szülés előtt)
5/13 anonim válasza:
utolsó vagyok, igen avval is láthatja (a kacsa csak tágításra kell, hogy felláson).
6/13 anonim válasza:
Nekem 32. héten ment el a nyákdugó de nem voltak fájásaim viszont kicsit véres volt a cucc úgyhogy bementünk a kórházba a biztonság kedvéért. Nemsoká kiderült, hogy nagyon jól tettük mert mire felfeküdtem a vizsgáló asztalra addigra már fájdogált és az NST is 5 perces fájásokat mutatott de szerencsére le tudták állítani a folyamatot de így is kitágultam 2 cm-re és bent is kellett maradjak 5 napig mert másnap reggel is beindultak a fájások. Azóta nincs gond és már 38+5 hetes vagyok de ha akkor nem megyünk be akkor tuti megszülök pár óra múlva...
7/13 A kérdező kommentje:
3.baba,de az elsöknél se fájás se nyákdugo semmi.császárok voltak.fájásam most nincsenek csak görcsölgetek,de egész terhesség alatt volt.holnap megyek dokihoz.am.ez 2 napja volt de csak nagyon kicsi,aztán csak ma jött még kicsi fehéres trutyi.
2011. júl. 27. 22:53
8/13 A kérdező kommentje:
utolsónak:neked akkor mekkora mennyiség távozott?
2011. júl. 27. 22:55
9/13 anonim válasza:
Ne haragudj, az Istenért sem bántani akarlak, de menj kórházba! Megértem, hogy 2 babád van otthon, de ez nem vészhelyzet? Senki nincs, aki vigyázzon rájuk addig? Bár én nagyon jobb félni, mint megilyedni ember vagyok...
10/13 anonim válasza:
Hát én is bementem volna a helyedben,de a holnap vagyis ma mindjárt itt van és megnéz a doki.Bízzunk benne hogy éjszaka semmi gond sem lesz.Drukkolok neked és írj hogy mit mond majd az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!