S. O. S. Létezik, hogy fizikai munkától reped a bőröm a
köldökömnél?
34hetesen a kádban hajlongani nem egyszerű mutatvány szerintem,hanyagolnám,aztán tisztítóba elvinném,nehogy több csík legyen.
2012. júl. 29. 18:30
Szépen el fog halványulni majd a csíkod,lehet ,hogy nem is lesz több .
Fejezd be nyugodtan a mosást ,nincs közvetlen összefüggés közte és a csík között .
2012. júl. 29. 18:32
Kenegesd minden nap a hasad testápolóval! Segíti rugalmasabbá tenni a bőrt!
2012. júl. 29. 18:32
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Akkor valóban lehet a megerőlteéstől, mármint, ahogy lóg a hasam. Tényleg mindjárt sírok. Be kell fejeznem a mosást, mert a párom teljesen ki lesz! :(
5/10 A kérdező kommentje:
1-2 napja megint kenem egy nap többször is, mert éreztem, hogy húzódik, de pont most repedt meg. Lehet, ha nem mosok, akkor bírta volna... A lányom születése után a melleimmel kellett megbékélnem, most még meg sem született ez a kis csöpp és már barátkozhatom a hasammal... persze a kicsiért nem nagy ár, csak úgy érzem én tehetek a csíkról és épp magamat szidom...
Nyugodj meg! Egy csík még nem a világ vége. Emiatt ne okold magad. :) szegénykém, nagyon sajnállak. Ha most ott lennék biztos jól megölelgetnélek! :)
Az első után nekem is nagyon csúnyák lettek a melleim (csíkosak) Én még most sem szoktam meg teljesen. Szerencsére a hasamon nem lettek csíkok, csak a derekamon egy-kettő, de azok sem vészesek és szépen el is halványodtak.
Most a másodikkal (32 hetes vagyok) szerencsére még nicsn csíkom. De majd szerintem megint a szoptatásnál lesznek a melleimen,mert már most sokat nőtt. :(
2012. júl. 29. 20:01
Pont így vagyok mint te. Kislányommal csíkmentesen csináltuk végig a 9 hónapot. Ezzel a kislegénnyel meg a köldökömnél lett csíkom már meg a hasam alján két oldalt. Én is csinálom a napi dolgokat - muszáj. De nagyobb baba is lesz mint az első. Én is tisztára kétségbe estem, mikor észrevettem. De figyelj, ne sírj, gondolj arra, hogy ez legyen a legnagyobb "baj" a terhességed során. És valahol csak szerencsések vagyunk, hogy az elsőt megúsztuk ;)
2012. júl. 29. 20:03
Megértelek, de valószínűleg, ha nem mosol, akkor más tevékenység során jött volna ki. Ne aggódj, elhalványul majd és jövőre, ha kicsit napoztatod, alig fog látszani.
2012. júl. 30. 06:33
Mit szóljak én? 21évesen lesznek marha ronda csíkjaim...Segiti ám a nő önbizalmát ez nagyon.De ezzel jár.Nekem is a 28.hétig csak a köldököm felett repedt,mert a piercingnek sebes volt a helye,amit évekkel ezelőtt vadhús miatt kivettem.De a 30.héttől meg egyre jobban reped alul is.De ez a tehesség velejárója.Kevés nő ússza meg csikok nélkül.És nekem még rugalmasabb is a bőröm,mert alapból nem voltam vékony és sokszor ingadozott a súlyom 70-82 kg között,tehát elvileg birnia kellett volna,de hát alkat...
2012. júl. 30. 07:29
Hát mintha én írtam volna ki a kérdést:)
Ugyanezt volt velem 3 napja, 34 hetes vagyok a kisfiammal, lányommal semmi gond nem volt, a csípőmön ugyan kijött néhány csíkocska, de nem problémáztam mert sajnos hajlamos vagyok a striákra és örültem, hogy ennyivel megúsztam. Mellem, hasam szép maradt.
Erre minap ugyanígy éreztem, hogy húzódik a bőröm, este fürdésnél belenéztem a tükörnél és a köldökömnél tiszta vörös volt, ráadásul nekem van egy egy lyuk mert piercingem volt, hát olyan ronda, hogy tényleg sírógörcsöt kaptam:( Én már csak azon imátkozom, hogy bírja még ki ezt a 6 hetet a bőröm ennyivel:(
2012. júl. 30. 08:26
Kapcsolódó kérdések: