Mitől lehet az, hogy szúrást érzek a köldökömnél?
Figyelt kérdés
néha úgy meg szúr valami (belülről), hogy össze kell kuporodnom, mert annyira fáj, de mindez csak 1-2 percig tart, és hál istennek nem mindennapos.
26 hetes terhes vagyok amugy
2012. ápr. 15. 09:46
1/7 anonim válasza:
Mert gyengébbek a kötőszövetek a köldöködnél, ez sajnos a későbbiekben is megmarad.
36 hetes km
2/7 A kérdező kommentje:
de ez normális, vagy menjek orvoshoz?
köszi a választ
2012. ápr. 15. 09:56
3/7 anonim válasza:
Ott nyílnak szét az izmaid. Terhesség után érdemes odafigyelned rá, mert ugyan nem teljesen, de összébb kell menniük. Ha nem mennek, sérved is lehet.
4/7 A kérdező kommentje:
az király, köszi :S
2012. ápr. 15. 10:05
6/7 anonim válasza:
(Igen nagy gond lenne, ha az izmai szétnyílását érezné. :))) A köldök környékén hiányzik a támasztószövet, ez okozhat éles fájdalmakat a babavárás alatt, miután a méh fundusa eléri/átlépi a köldök vonalát.
7/7 A kérdező kommentje:
akkor jo ha normális :)
megijedtem most itt a sérves hozzá szólás után :S
remélem akkor sem lesz majd gáz, de mindenesetre tuti a baba fog elöbb érdekelni mint én :)
köszi a válaszokat
2012. ápr. 16. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!