Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire ad valósághű képet...

Mennyire ad valósághű képet ha itthon is csinálok egy cukorterhelést magamnak? Tudom ott nem ilyen itthon használatos cukormérővel szúrnak meg, hanem vért vesznek, de kb?

Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 10:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem tök más a kettő...

Felesleges ezért böködnöd magad.

A terheléses cukrot orvos rendeli el, labor végzi annyiszor, ahányszor kell.

Ha jó a mért cukrod, nem kell terhelni.

2009. júl. 17. 10:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem feleslegesen böködöm magam, mert elég gyakran kell ellenőriznem főleg most hogy kisbabám lesz. Túl sok a cukorbeteg a családban (szülők, nagyszülők, férjem),de azért köszi a választ.
2009. júl. 17. 11:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon jól teszed,ha csinálsz magadnak egy terhelést!Gondolom,már van gyakorlatod,ezért tanácsot nem adok!Én inzulinos cukisan 39évesen bevállaltam a 4.gyerekem,mindenki le akart beszélni és én sokszor csináltam ilyet,hogy éhgyomri,kaja után 1, másfél órával megcsináltam a terhelésest!Sőt volt olyan is,hogy 3 óránként mértem reggeltől a köv. reggeli végéig.Ugyanaz lett az eredményem,mint a laborba!Pár tizedes eltérés volt csak!Aki azt mondja,hogy felesleges,az nem tartotta be a diétát vagy nem csinált otthonit,hogy összehasonlitsa a kettőt!Én már évek óta hasonlitgatok és tapasztalatom az,hogy az értékek közeliek!Mivel itthon is tudtam mérni,kevesebbet kellett mennem a laborba!És 1 eredmény nem eredmény,többször kell ellenőrizni!Ha esetleg van kérdésed,irj privibe,szivesen segitek vagy válaszolok kérdéseidre!

További jó egészséget!

2009. júl. 17. 12:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ.
2009. júl. 18. 17:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Ja és biztosan lesznek kérdéseim mert midig eszembe jut valami és köszi hogy felajánlottad a segítséged.
2009. júl. 18. 17:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon szivesen segitek,kérdezz csak bátran!

2009. júl. 18. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!