Honnan számitjátok a terhességet? Az utolsó menstruációtól (orvosi terhesség), vagy a megtermékenyitéstől?
Figyelt kérdés
Kb 4 hete volt peteérésem, akkor eshettem teherbe, de az orvos 6 heteset mondott2009. júl. 16. 22:53
1/4 anonim válasza:
Mindenki úgy számolja, ahogy az orvos. Máskülönben elég követhetetlenné válna a dolog. Az utolsó menstruáció első napjától számítasz terhesnek. Igaz, hogy a baba csak két héttel később fogan meg kb., de így jön ki a 40 hét.
2/4 anonim válasza:
Én tavaly júli 4-re voltam kiírva, de ahogy én számoltam a megtermékenyítési naptól (írtam naptárba, hogy mikor történt "valami") úgy pontosan június 29 jött ki. Akkor született a baba. :)
De az számít, amit a doki mond.
3/4 anonim válasza:
Az utolsó mensi számít. A terhesség valójában csak 38 hét,de mivel konkrét napot nagyon nehéz mondani a fogantatásra,ezért az utsó mensit veszik alapul.Ez amúgy is csak egy viszonyítási nap,hisz nem is ugyanannyi a ciklusa mindenkinek.Ritka is hogy valaki aznap szül,általában 1-2 héttel "körbelövik".Persze van aki pont aznap...
4/4 anonim válasza:
Utolsó menstruáció első napjától számolják a terhességet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!