Mit csináljak? Kérjek orvosi segitésegt? Lehet hogy tényleg korai terhesség volt?
Május 12.én volt meg utoljára ebben a hónapban nem jött meg csináltatm tesztet amit reggel csináltam az pozitiv lett amit meg este az negativ.Ma voltam orvosnál az ultrahagngon nem volt semmi.De az orvos korai terhességre gyanakszik.
3-4 orája pedig iszonyatossan elkezdtem görcsölni és vérezni de nem olyan erös.De viszont a görcsölés nagy!
Teljessen elment még az eröm is!
Szerintetek ez most mi ???Mit csináljak?Köszönöm válaszokat!
Az az igazság hogy védekeztünk.
Eszembe se jutott hogy lehetek terhes.Csak kezdtem megilyedni mert soha nem szokott késni.
én nem tudom de tényleg ne haragudj, szerinted itt kéne kérdezősködnöd h mit hogyan csinálj mikor éppen vetélsz?
nem akartam durva lenni, de amikor velem ez megtörtént valahogy nem volt időm se gép elé ülni, első utam kora reggel a doki volt onnan meg a kórház, pedig 5 hetes voltam, tudván tudod h kismama vagy, ilyen félvállról veszed? szerintem irány az ügyelet ha szeretnéd ezt a babát.
Nem akar csillapodni a görcs.
Szédülök is.Mit csináljak?
Miért kérdezed, hogy mit csinálj, ha nem fogadod meg a tanácsunkat?
Menj orvoshoz!!!
Hidjétek el hogy én sem viccböl ülök itt eddig feküdtem,de muszály volt ide ülnöm hogy megkérdezzek egy két véleményt.Mert ugye a terhesség ultrahangon nem igazolodott!
Igen vérzek de nem annyira inkább alvadt vér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!