Mennyire veszélyes, ha kihúzzák valakinek a bölcsességfogát kismamamként 28 hetesen?
Én nem értek egyet az előző hozzászólóval.Érzéstelenítő nélkül?Ez szörnyű!Akár a középkorban!
Ma már számtalan olyan érzéstelenítő van,amit terheseknek is lehet adni,úgyhogy nyugodtan kérjed.De szerintem ezt egy rendes fogorvos tudja magától!
Én H&H-ékhoz járok Fehérvárra, ott van külön kismamafogászati-ellátás, vagyis vmi mindenképp másképp zajlik, mint normál esetben!
Ja, és amióta odajárok, azóta jó kedvvel megyek fogorvoshoz, bepattanok a székbe, semmi nem fáj, az érzéstelenítőt várom, aztán kiderül, hogy már rég beadta... :-) Komoly!
Ha, nem laksz messze, ajánlom: www.hnh.hu (asszem)
Szia! Nekem húzták. Kaptam érzéstelenítőt és utána kikapta a dokibácsi. Terhesség alatt is kaphatsz érzéstelenítőt.
34 hetes kismama
szia!!
én hétfőn voltam fogorvosnál, 11 hetesen. nekem tömés volt, amihez érzéstelenítőt kaptam, természetesen tudta az orvos, hogy babás vok, de ez nem volt gond. sztem nagyon nagy kínzás ez nélkül kezelésre járni. csak hosszútávú gyógyszeres kezelést nem kaphatsz, érzéstelenítő jöhet. az orvosom mondta :)
Én szerdán voltam a szájsebészeten és kaptam érzéstelenítőt,kettőt is!A bölcsességfogamat húzták,de először fölvágta a doki az ínyemet,mert nem volt még kinőlve a fogam.Kihúzta és össze is varrta a helyét.Túléltem,és a baba is jól van!
32 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!